Hättan är på.

Dålig feedback på om jag ska göra slingor eller inte så nu sitter jag här med en hätta på huvudet får väl se om håret ramlar av :P

Nej men de ska nog gå bra. Ska kolla klart på big brother och sen ska det sköjas ur. Kankse blir de orange igen men helt ärligt så är jag inte den som är den när det gäller slingor. Har ju fakriskt haft svart hår med knallrosa slingor några dagar då jag hade tvinnat garn i hela håret. =) Va faktiskt lite coolt. Men ja nu får vi se. Får kankse punga ut med lite mera pengar på hårfärg och göra om de imorgon men jag dör nog inte. Kanske slutar med att man får nån kal fläck på skallen men tja, vad gör de. Får väl raka av mig håret då. som sagt jag är inte den som är den. :P

Tror jag ska pallra mig in i duchen och raka benen och spraya på mig lite brun utan sol så slipper man se så grå å glåmig ut. Det är ju trots allt snart vår även om de snöar här på sold.

Nej nu ska här plockas ögonbryn.. =)

Herrå


Slingor eller inte?

Funderar på om jag ska lägg i blekta slingor i håret?! Men jag vet inte om de kommer se så bra ut. Är ju mörkbrun i håret nu iaf efter omfärgningen från det orangea som jag lyckades med. Men nu är jag ganska nöjd. Men vet inte om jag ska lägga i dom där slingorna, Så här ser jag ut just nu.. Och ja jag är lika trött som det ser ut.. Vad tycker ni? lägga i några slingor eller inte? Ska nog spraya på mig lite brun utan sol också ser lite grå å glåmig ut om jag får säga det själv..

Ha en bra kväll.. =)


And I´m Back!

Har haft en ganska bra dag. Trött som vanligt men har gjort en massa. Jobbat till fem sen åkte man å handlade, lagade mat och fick ett ryck att jag skulle färga håret. Köpte samma nyans (trodde jag) som förut. Tji fick jag när jag hade sköjt ur det och torkat de å tänkte göra slingor. Övre halvan av skallen är ORANGE!! och nedre är typ svart. Så det resulterar alltså i att jag måste köpa svart hårfärg imorgon.. =/ Ser ut som en toka.. Men men det blev väl kankse don efter person :P

Tänkte plocka ögonbrynen och fixa en massa men orkade inte när jag blev så missnöjd med håret så jag sket i allt.. Sutti vid datorn i ett antal timmar nu och inte blivit ett dugg klokare. Men jag ska väl ta å krypa i säng jag också antar jag. Men jag är ju ledig imorgon så de känns inte som jag har någon brådska. Njuta av två lediga dagar innan man jobbar sju dar till.. Men snart är det dags att få semester. Är såååå sugen på å åka utomlands. Ska nog luska på det där.. =)

Nej nu ska jag kolla klart på en riktigt knasig film om några knarkare som är hel hispiga..

Imorn ska det inhandlas hostmedicin, nu är jag LESS!

Tack å God Natt.

Förresten så skiter jag i å lägga ner. Behöver få skriva av mig lite vardagliga saker, dagboken blir inte så flitigt använd. ;P


Lägga ner?!?

Vet inte vad jag ska skriva längre. Börjar starkt fundera på å lägga ner. Men jag gör nog bara ett uppehåll tills insprationen kommer tillbaka. Iaf till att börja med. Känns inte som jag får ut samma sak av bloggandet längre som jag fick förr. Vissa saker vill man bara inte att folk ska läsa om så därför har jag skaffat mig en "dagbok" så jag skriver med papper å penna istället. De där djupa och mörka som alla människor har men man inte vill visa. Känns också som att jag nästan bara skriver när jag mår dåligt och visst är det väl oftast då jag behöver få skriva av mig också, men nån gång emellan åt kan det ju vara bra å inte bara för er utan för mig själv å skiva roliga saker. Men jag går in i mig själv och känner dom känslorna istället och skriver bara när jag mår kasst. Känns lixom inte rättvist mot andra. Så jag lägger det här lite på is, iaf tills jag vet hur jag vill göra och hittat en blogg som känns som en som jag kan trivas på. Visst är det bra här men jag känner mig inte hemma här på Blogg.se vet inte riktigt varför men vi få se. Jag hör av mig om jag hittar något annat ställe eller hur det kommer att bli.

Ha en trevlig helg och glöm inte att flytta FRAM klockan på lördag natt.
Puss å Kram

Blaha

Trött idag. Jobbat och kroppen är ju inte riktigt kry så det tog på krafterna när kvällen kom.
Men imorgon så ska jag förmodligen få lite mer energi om E ska vara där. Man kan ju hoppas iaf. =)
Nej jag har inte så mycket att skriva. Ska kolla på bigbrother =) As always. =)

Puss å  Kram

femtielfte gången gillt?

Så har förkylningen tagit om för femtielfte gången den här vintern/våren. Den här gången med hosta som heter duga. Bara att hoppas på att den försvinner tills på onsdag för då är de dags för jobb igen. Idag fick jag sov morgon ända till halv ett. :-) de var riktigt skönt faktiskt. Men nu ligger hunden, katten å gubben å sover så jag vet inte riktigt vad jag ska göra men det får nog bli en soffliggar dag idag. Kroppen orkar inte göra så mycket. Men en dusch hade ju inte suttit helt fel. Kanske orkar de till kvällen :) nu blir de tv, te, macka å filt. :)

Slut...

Så var denna helg över och nu blir de två lediga dagar. Helt uttömd och tjock i skallen. Men det är ganska skönt att vara så slut i kroppen men man orkar ju inte skit. Känns som ögonen ska trilla ur och benen ramla av. Men snart, snart är de Big Brother, min dagliga dos. nästan lite tur att de inte går på lördagar. Skulle nte orkat se de då.

Känns lite tragiskt med brand olyckan i orsa också. Brand är nog bland mina värsta farhågor. =/ Alla minnen, djur och människor som kan komma till skada. Elden förstör så mycket, men lider verkligen med dom drabbade.

Jag har inte så mycket att skriva, ser knappt bokstäverna så jag hoppar nog de här för idag.

Trevlig kväll allesammans. =)

Natt babbel

Dagen har spenderats med jobb. Varit ganska bra med folk på lunchen men värre var de på kvällen. Ganska segt men de kom några tillslut iaf så vi fick något att göra. =) Var ledig mellan två å fem så jag åkte till mamsen en sväng och fikade lite å gick med hunden. Är skönt att vara hos mamma lite. Man får känna sig lite liten igen. Man behöver få göra de.


Dagen slutar här. I soffan framför tvn och datorn. Ont i ryggen, i skallen och på skallen. På skallen beror nog på att man hafthåret uppsatt för länge och för stramt. Sen är jag lite less på glajerna jag fick på synsam igår. =/ Först å främst känner jag mig som en skolfröken för att jag ska ha dom på när jag läser på datorn eller läser i nån bok el tidning. Jag sitter alltid vid datorn och tvn samtidigt å med glajerna på ser jag inte tvn så klart och då måste jag ha dom långt ner på näsan så jag kan kolla lite samtidigt som jag sitter här. Måttligt irriterande men jag ska ju bara pröva i tre veckor, men jag kan ju redan nu säga att man märker skillnad. Fick pröva Jessicas glas idag en sväng och såg ganska bra i dom, Men jag hoppas ju såklart att jag slipper använda glas jämt. Passar ju inte riktigt i några. Ska ta ett kort nån dag så ska ni få se. =)

Hur som haver så ska jag invänta mitt kära Big Brother och sen blir de nog till att sova. Men jag kankse ska läsa lite först i en ny bok som jag fastnat för. " I det tysta" Heter den verkar vara bra har bara plöjt igenom tre kapitel än så länge. Men jag gillar den. men jag älskar ju självbiografer och historier tagna ur verkliga livet.


Jaja nu blev det en massa babbel men så får de väl vara då.


Ha en riktigt trevlig helg allesammans å så GRATTIS till Lucas som blir stora pojken idag =) (läs igår fredag)

Puss å Kram


Reser mig igen.

Har ägnat några dagar åt att pussla ihop mig själv lite. Har gått relativt bra. Dagen har spenderats på synsam och fått läsglasögon som jag ska ha när jag läser och sitter vid datorn, även kortare stunder. Gör det ganska jobbigt då jag sitter vid datorn och tvn samtidig. Men jag får lösa de på något vis. Sen har dagen spenderats med vänner i orsa. Underbart. Kort och gott helt underbart. Nyss kommit hem. Gått med hunden och nu är det big brother.

Några av pusselbitarna börjar falla på plats. Allt känns mycket lättare. Ibland är livet underbart, man måste få ha sina svackor så blir man starkare när man reser sig upp.

Nu blir de mys, imorgon ska man tillbaka till verkligheten igen. =)

Puss & Kram

Tusen bitar.

Paniken har lagt sig något idag men inte helt.
Försöker fortfarande fundera på varför den envisas med att dyka upp nu? Det var ju så länge sen jag kände av det, senast tror jag att det var för drygt två år sen. Då skjutsade söt upp mig på akuten och jag fick lungnande. Igår var det nära också. Men jag lyckades somna tillslut.

Dagen har gått förvånansvärt bra. Nu väntar jag bara på att pelletsen ska hoppa igång igen å ge mig värme så jag kan duscha.

Känner mig som ett nervvrak. Men jag hoppas att det blir lungare bara jag får ta en varm dusch och känna mig lite hel igen. Önskar att jag var i Bollnäs just nu, den enda som förstår hur det känns och vad som hjälper någolunda.

Men önska kan man ju. Nu ska jag kolla på lite tv och försöka att inte tänka så mycket. Ska nog ringa Bollnäs också eller så gör jag det imorgon. Försöka skingra tankarna först.

Bitarna började falla på plats, nu tappar jag dom igen sakta men säkert...

Panik!

Känt de sedan jag vaknade. Paniken som växer å växer. Hjärtat går på högvarv, de är jobbigt att andas, jobbigt att le. Just nu kan jag nog inte hålla skenet uppe. Jag gör hunden nervös. Jag har hämtat en påse, försökt andas genom den, blivit vansinnig för att det inte hjälper. Paniken trappas upp. Försöker förstå vad det är som lockar fram den. Försöker att inte skrämma mina hjärtan. Men det växer. De hjälper inte. Paniken över vad? Varför? Jag får ta min påse och försöka hitta mig själv, eller gömma undan de en stund till...

SOL!

Hallå i stugan.

Underbar dag med massa sol. Mamma och syster kom ut och hälsade på med mammas hund Tore. Hundarna fick leka i nästan två timmar och vi andra fick massa frisk luft och sol. Efter det så gjorde jag å söt middag som blev kebab och ris med sallad. Mumsigt men jag var nog inte riktigt sugen på det men det gick ner. Sen blev det hem till mamma och låna duschen och invänta att vännerna skulle ringa men vid nio lessnade på å vänta så vi åkte på china och snackade lite men söt blidde hungrig igen så han åt lite jag tog en slurk kaffe men vi åkte hem med en påse godis och nu ligger vi här i soffan. Söt kollar på nån värdelös film Pineapple Express på trean. Inte riktigt min humor. Men men. Jag har ju datorn då istället. Sugit i mig en öl och massa godis. Tror jag ska suga i mig en till öl innan jag kryper ner brevid söt i soffan. Filmen är förhoppningsvis snart slut.

Imorgon ska systers kille gratuleras och så ska jag nog till Orsa och mysa med J, och hennes underbara dotter och E med sin underbara dotter. Tänkte att dom små kunde leka lite och vi får umgås samtidigt =)

Nu blir de surfa runt lite och smutta på den där andra ölen. =)

Ses då. Kram


dagen idag.

Solens strålar har värmt mig idag också. Syster å mamma har varit hem hit å hundarna har fått busa så min hund är iaf däckad nu. :) har precis ätit å blev sjukt trött, funderar på om jag ska ta en power nap innan vi åker hem till mamma och duschar. Men tror inte jag hinner det. Ska köra åt söt sen men det blir inte många timmar. Funderar på vad jag ska göra ikväll. Vete fan om jag orkar sitta å lyssna på grabbarna grus. Kanske åker en sväng till orsa å hälsar på erika. Vi får se. Nu duscha. Trevlig kväll.

Underbara dag.

Haft en underbar trevlig kväll med mamma, syster och systers kille å "det" i systers mage. =) Jätte mysigt med tacos, ishockey och godis. Mys i mammas soffa. Kändes som förr i tiden när man bodde hemma. Ville nästan inte åka hem, ville definifivt inte att de skulle ta slut. Men nu är man hemma. Mätt, glad och go. Ett glas vin hade inte varit helt fel eller kanske en kall öl.. =) Men ja de finns inget sånt hemma här så jag får väl sitta och pimpla coca cola istället.

Haha "Hur många lingon finns de i världen?" såg just trailern. Verkar vara hur mysig film som helst. Vill jag se. =) 

Allt känns lättare idag. Har städat hela bo delen på huset med att damma, dammsuga och torka golv, å bytt sängkläder. Det sista är ju underbart. 
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Om de blir lika fint väder som idag så ska jag njuta av solen. Se om någon vill njuta med mig då, i solen alltså. :P

Nu ska jag kolla klart på Big Brother. 
Natti natti sen.. 

Bitarna faller på plats.

Har en lustig känsla i kroppen.
Är så glad så jag nästan kan spricka och samtidigt känner jag mig så ledsen och otillräcklig. Glädjen vet jag var den kommer ifrån. Men jag vet inte varför jag känner mig så ledsen.
Lyssnar på Lars Winnerbäck och minns, tror att det har mycket med den ledsna och otillräckliga känslan att göra. Allt hände under den tiden. Åren gick inte, man hade känslan av att stå kvar, man behövde aldrig titta tillbaka, man behövde aldrig minnas de från förr.
Nu känns de som att det är allt jag har är minnen. Inte för att det inte är vackert att ha alla minnen goda som dåliga. Men jag står och stampar på samma ställe. Jag brukade vara den som kom med galna idéer och bara kunde dra iväg. Jag har blivit (enligt mig själv iallafall) en sån där tråkig och gnällig kärring som knappt har några idéer kvar.
Men som tur är så finns Lars Winnerbäck och påminner mig om den jag var och den jag vill vara.

"Här sitter jag och baddar såren med salt, men det går åt helvete med allt!"

Ska lyssna på mer musik och skita i tvn. Fälla några tårar och sen uppfylla min kropp med den glädje som jag faktiskt känner idag.

Tappat en del av mig själv men jag börjar hitta pusselbitarna igen.

I´ve lost myself..

Två lediga dagar. Det går fort. Imorgon ska man tillbaka till jobbet igen å jobba två dagar sen är det faktiskt så att jag har ledig helg. =) Lovley. Ska försöka träffa min familj och mina vänner lite. Känns som dom blivit lite försummade i allt vasalopps jobbande fast dom flesta av vännerna har iaf jobbat men familjen har jag knappt sett röken av. Så jag hoppas på sol i massor i helgen. =)


Har varit ganska nere dom här två dagarna. Har haft feber och hörseln försvann ju igen men känt mig ganska off. Lätt irriterad som jag vet inte vad och allt känns bara pissigt, gnällt på sambon för allt och ingenting. Bara velat suttit i ett hörn å gråtit med en filt över mig. Kände mig lite patetisk igår kväll när jag tittade på Big brother och Tobbe säger att han ska lämna huset å Gurkan börjar gråta. Jag började också gråta. Kände mig väldigt patetisk dock. Men å andra sidan så är det så mycket som snurrar inne i detta kranium så jag knappt vet var jag ska ta vägen. Jag å sambon har knappt träffats på en vecka å jag bara fräser och är otrevlig mot honom. Vill inte ha honom nära bara knuffar bort och vill vara själv. jag vet att det bara är en svacka för när han började klä på sig jobb kläderna ville jag istället bara skrika åt honom att stanna kvar. Lämna mig inte här själv! Hjärtat rusade och jag gick ut med hunden. Som tur är så är det Sofias änglar ikväll så jag får ju gråta ur mig lite kankse. Känner mig så där töntigt blödig idag också. Men det kankse är bra. Man blir ju alltid starkare efter ett fall. Känns som om att jag tappat bort mig själv nångång under veckan. Skärmat av alla känslor å nu kommer alla, SAMTIDIGT!


Jag ska ta min godispåse och trycka i mig alla godisarna som jag ändå inte känner någon smak på å gråta ögonen ur mig, kul kväll va? Nja, men jag behöver det.


Vi ses om en dag eller så..


Vasaloppsveckan...

Nu är Vasalopps veckan 2011 över. Har varit väldigt roligt men shit vad trött man blir. Full fart med några lite lugnare dagar. Men alltid så har det kommit en rush på kvällen när man tror att de inte ska komma något mer, så säger det pang. Men alltid lika kul. Sjukt vad till och med turisterna har varit bra i år också inte alls samma gnäll. Visst finns det gnällspikar men när man har så bra gäster så väger det liksom upp och man tar inte åt sig heller av alla som gnäller.

Haha, jag och emelie har väntat på en gubbe som alltid kommer varje vasaloppssöndag. Han har skidorna med sig vilket vi inte tar in i restaurangen men varje år har chefen sagt jaja och plockat in dom. Så kom han idag, hade inga skidor med sig. Skämtade och hängde av sig jackan som alla andra. Emelie som varit skit taggad blev alldeles paff och det kan jag ju säga att de blev jag också. =) Kul att se att folk kan förändras och anpassa sig.

Men mest av allt så har det varit helt underbara kollegor. Team Work! Men jag saknade någon i år. Saknar henne varje helg. Min älskade vapendragare Ellinor. Saknar henne som fan. Men det har gått bra i år och har haft skit kul.

Men som sagt kroppen är trött som fan. Men jag kan inte riktigt slappna av direkt när jag kommer hem. Igår fick jag mess från syster som undrade om jag kunde komma upp på akuten och lösa av henne, mamma hade jätte ont i "lungan/revbenen" på ena sidan. Men som tur är så hade inte lungan kollapsat det var det som dom var mest rädda för. Förmodligen fått en bristning i ett av revbenen som gjorde att det gör ont. Så klockan kvart över tre fick vi äntligen komma hem. Hon ska få mera hostmedicin men kommer förmodligen inte att gå över än på en månad. Stackare. Men det är inte livshotande iaf och det är huvudsaken.

Fått lite svar från min läkare också men hon hittade inget. Så jag ska få mig en remiss till infektionskliniken i Falun och se om dom kan hitta något. Dom har ju lite mera kompetens för det. Så det är bara att hoppas. Min förkylning har inte gett med sig den heller. Tappade ju hörseln i förra veckan så jag fick komma upp å träffa en distrikts sköterska, extern otit har jag tydligen. Trumhinnan har sjunkit ihop så jag får inte vibransen som man ska ha när man ska höra ordentligt å så var jag röd och irriterad så jag fick örondroppar och köpa mig nässpray. Blev bättre men så glömde jag droppa en dag nu och de försvann dagen efter idag alltså. Vaknade i morse och var helt tätt i näsan och har nyst som en tok hela dagen. Hostan börjar dock släppa lite iaf. Men nu ska jag droppa ikväll och köra mera nässpray och hoppas på att det släppt lite tills imorgon så kankse jag får sova lite imorgon. Hunden är hos svärföräldrarna, skulle varit hos mamma min men eftersom det blev som det blev i natt så fick han stanna hos dom. Men jag saknar min hund. Han är så mysig å ha när han inte är en byracka. =) Hehe.

Men nu ska jag ta och kolla på big brother reprisen från ikväll och bara njuta av att vara. Så tack och god natt. 

Puss å Kram  


Sovmorgon.

Sovmorgon i morse klev inte upp försen kvart över tolv. Hade kunnat sovit längre men jobbet kallade. Snabb ducshade och fick skjuts in till jobbet. Seg startad idag men fan vad kul det blev tillslut. Nu är man hemma sedan en timme har hunnit med att betala räkningarna någon dag för sent men nu är de klart iaf.

Som sagt kommer att skriva mera när vasalopps veckan är över nu blir det bara lite kort.

Ska kolla på Big Brother och sen blir det sova säng. Vovven får vara hos svärisarna inatt också sen kommer han äntligen hem igen. =) Saknar honom.
Men nu blir de tv och sen sova som sagt.

Ha de gött så länge.
Puss å Kram

En ledig dag.

Igår var jag ledig och njöt av en sovmorgon till elva då jag vaknade genomsvettig och yr, feber IGEN tänkte jag men så snart jag kom upp ur sängen så såg jag på termometern att det var 26 grader inne så de var inte så konstigt att jag svettades som en gris under duntäcket. Men anledningen till att jag vaknade var att doktorn ringde. Mina prover visade inget så hon ville skicka mig vidare till infektionskliniken i Falun så dom får göra bättre en bättre koll då hon sa att det inte var hennes special område bättre å skicka mig till dom som visste bättre. OK sa jag och berättade om mitt värkande öra och fixade så jag fick komma upp och kolla det på eftermiddagen. Extern Otit kallas det som jag har i örat, insjunken trumhinna och röd å irriterad så jag fick öron droppar som ska tas morgon/middag/kväll i tre dagar till att börja med om det inte är bättre imorgon så ska jag fortsätta i fyra dagar till. Känns ändå skönt att äntligen någon som tar tag i det så jag får se varför jag har feber så jävla ofta, kan ju inte vara normalt. Säkert något med reumatismen å göra.

Iallafall så hann jag tvätta lite igår också innan jag däckade på soffan och dreglade ner älsklingen i en timme. =) Sen blidde det "fredags mys" med ostkrokar och chips å dipp. Mumma.

Funderar på å möblera om lite här i vardagsrummet. Men bara lite. Söt måste vara hemma å hjälpa mig skruva ner lite saker så jag kan möblera som jag vill. Men det får bli efter vasaloppet eller nått. =) Insåg idag att jag snart har semester. Idag är det en månad kvar =) Känns skönt. Ska bara slappa och fixa en massa hemma. Inte planera något utan bara ta dagarna som dom kommer. Det är guld värt.

Men nu väntar jag på Big Brother reprisen så ska jag sova sen. Imorgon hoppas jag på lite sovmorgon. Hunden är hos svärisarna och ska sova där så kankse vi får sova lite imorgon också.

Tusen tack Andre & Emelie för skjutsen hem. Guld värt.

Imorgon blir det en lååång dag, massa bokningar på china och förhoppings vis en massa massa rolig folk. Hoppas på en lika rolig helg denna helg som förra.

Har säkert en massa och skriva men orkar inte riktigt. Skriver nog mera bara vasaloppet är över och man får normala rutiner igen.

På återseende.

Trevlig Helg!

Lovely.

Sitter hemma i soffan och tittar på Big Brother reprisen från ikväll. Trött som bara den men kan inte riktigt slappna av. Imorgon är jag ledig och den dagen ska avnjutas med att tvätta och försöka röja upp lite här hemma, förhoppningen är ju att söt ska hjälpa till. Man kan ju hoppas iaf. Har haft en toppen helg och dagar, vasalopps veckans början har varit underbar. Toppen kollegor och underbara gäster, någonstans har det säkert funnits surisar men jag har faktiskt inte brytt mig det minsta om deras surmulna gester för jag har varit sååå nöjd. Vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva helgen/dagarna. Lovely. Nu ska jag kolla klart på Big Brother. Puss å Kram =)

RSS 2.0