Konsten att känna..

Halloj i stugorna.

Har skrivit lite via min telefon på min andra blogg som jag kopierar in då det varit enklast att blogga på det viset, datorn är ju så jäkla seg men here it comes. =)

Lördag 30 april 21:45

Man kan inte förstå allting..

Nu har jag bara en dag kvar innan det är dags för semester. Fy fan rent ut sagt vad jag längtar efter den. Känns som att den verkligen behövs.

Fått några pikar på jobbet idag som gjorde mig aningen sur. Jag fattar inte riktigt hur han tänkte/tänker.. Men ja man ska väl inte förstå allt.

Haft en bra dag på jobbet i övrigt men jag är trött i kroppen. Förkylnigen och allt jobb gör nog sitt, men jag antar att det inte bara är det. Mycket har nog också med den psykiska känslo berg-och-dalbanan man har i kroppen och tanken. Allt spelar in. Det gör att de kommer bli skit kul med semester för jag antar att det kommer ta 3 dagar sen ligger jag däckad och är tok sjuk igen. Men men.

Mycket som jag vill skriva men känner att orken inte vill som jag vill idag så jag säger nog tack för idag och myser ner mig i soffan med min lilla familj.

Hoppas ni har en trevlig valborg allesammans.

Kram kram

Carpe Diem

 

Lördag 30 april 01:01

Konsten att känna..

Jag har underbara kollegor/vänner. Idag fick jag veta att en kollega/vän hittat min blogg och läst den. Idag frågade han om allt var bra och hur jag kände det att den andra kollegan ska ha barn. Känns ortoligt jobbigt att folk ska vara rädda för att jag ska bli arg eller ledsen för att dom ska ha barn. Visst kan jag känna att livet är orättvist och att alla andra lyckas men inte vi men jag missunnar inte er att ni ska få barn. Ett barn är en gåva. En lycka som jag inte på något sätt vill ta ifrån en annan människa. Men jag ska väl kunna erkänna att jag känner mig en anning misslyckad varje gång någon annan lyckas men inte vi. Men jag vet ju att vi har ett problem som gör att det inte fungerar. Men jag måste tillåta mig själv att känna en genuin lycka för andra människor annars så kan jag inte gå och må bra själv. Så glädjen och lyckan jag känner för er som nu ska ha barn är abolut inte falsk.

Ja ja nu ska jag ta och sussa. Gubben och sängen ropar...

Ha en trevlig valborg och sup er inte helt under bordet nu ;)

Kram kram

Carpe Diem

Torsdag 28 april 19:15

Lycka och vresighet..

Jag är glad. Jätte glad. Min kollega ska få barn :) hade mina aningar att de skulle bli så. Men kollegan har suktat efter barn i många år men den andra hälften har velat vänta lite. Men nu så är det dags. :)Annars har dagen spenderats med två goda vänner, fika å mys innan jag tog bussen hem å började rensa buskaget fick en ordentlig liten hög av döda buskar. Sen sattes staketet upp å vi inser eller ja mannen inser att vi har massor av murkna plankor på huset som måste bytas. Så vi har att göra. Nu på kvällen är jag rastlös och vrång kanske till och med lite sur. Så jag ska nog ut å kratta lite å göra mig av med dålig energi. Tack för alla varma kommentarer ska svara bara jag sitter vid datorn :-) puss å kram Carpe diem

Onsdag 27 april 12:39

Jag sa ju det...

Jag sa ju det. "Mensen" var bara lureri. Blöder som en tok och mensvärk utan dess like. Shit Får man verkligen ha så här ont? Känns inte så lockande å sola idag inget känns speciellt lockande. Men men nu ska det ringas till kliniken. Ha en bra dag. Carpe diem


Trångsynta människor...

Ibland kan jag inte hålla mig många timmar från internet.

Hur som haver, här är jag igen. Har lite tråkigt. Druckit två öl och livet känns ganska bra. Försöker förtränga att jag måste ta tag lite i livet och allt tråkigt i morgon. (Antar att ölen gör mig mer prat glad än vanligt.)  De känns lite jobbigt att behöva ringa kliniken och berätta att vi måste vänta men också lite skönt. Jag får släppa pressen lite. Andas och försöka hitta mig själv igen. Den glada spontana lite halvt (helt enligt vissa) idiotiska människa jag faktisk vill vara men som den ofrivilliga barnlösheten har tagit ifrån mig/oss.

Älskling kom hem i går natt. Jobbat sin sista natt i dag och sen ska han bara vänta på kurs. Han är en helt annan människa sen vi bestämde oss att vänta lite. Avslappnad och glad. Spontan. Bästa av allt är det icke påtvingade sexet. Jag har kastat mina ägglossnings stickor. Den här sommaren ska vi vara vi och njuta av allt gott. Sen så tar vi tag i tresamheten i höst igen när förhoppningsvis alla utredningar är klara. Känns som att det är det bästa vi gjort oss själva på mycket mycket länge.

Men fast vi planerat att skjuta på allt så kan jag inte en enda dag undgå tanken på att vi faktiskt är ofrivillgt barnlösa. Det vi önskar och önskat oss så länge kan vi inte få utan hjälp. Ungefär som att vi skulle ha någon som instruerade oss om hur vi ska ha sex för att lyckas. Som granskar allt vi gör och inte gör bland lakanen.

Något som jag inte kan förstå är hur vissa människor kan vara så missunsamma mot andra. Jag menar inte vi ofrivilligt barnlösa som mest blir avundsjuka när andra blir gravida av att "bara" titta på varandra. Jag menar folk som har barn men inte kan unna andra människor den lyckan. Hur dom än blir till, vissa behöver ju bara en hjälp på traven men jag har läst folk som skulle bli galna om dom hade vänner som var tvungna att gå igenom IVF, insemination, adoption osv. Kan dom inte genom sitt eget barn inse den lycka man får och känner. Den kärleken man får och ger? Jag hade för bara några år sedan inte en endaste aning om att man kunde vara ofrivilligt barnlös. Trodde i min vildaste fantasi att alla människor var så förunnade av denna genuina lycka. Visst hade jag hört om adoption och så men de trodde jag ju att folk gjorde för att dom inte ville föda egna bioligiska barn. Men tji fick jag. Verkligheten slog oss i ansiktet. Muren runt oss bygges högre och högre. Sakta men säkert så håller jag på att plocka bort muren och när den är helt borta så kommer vi ha vårt egna barn, biologiskt som adopterat. Alla barn är lika mycket värda. Ialla fall i mina ögon. Vad andra trångsynta människor tycker orkar jag knappt bry mig om. Mer än dom som är så missunsamma mot oss som kämpar och gråter blod.

Men jag får se det positiva. Vi alltså vi ofrivilligt barnlösa vi kommer alltid att känna en lycka mot att alla människor och speciellt mot barn att vi alla är unika och hoppas att inte siffran med ofrivilligt barnlösa par ökar. Min önskan är att alla som har ett problem ska få oberänsad hjälp med att få det dom mest önskar. Synd bara att det bara är dom som har pengar just nu som kan få all den hjälp dom vill.

 

Nej nu har jag nog babblat på tillräckligt.

Mina tummar och tår till er alla där ute.

Kramar i massor från Sollerön.

Förresten så hoppas jag på sol imorgon för då får jag skjuta på städningen och mysa med de bästa i solen =) ÅH vad jag älskar sommaren/våren =)

Carpe Diem


Ledigt =)

Jag är LEDIG! i två hela dagar. =)

Trött som en gnu. Men nu är det inte många dagar kvar. Sitter hemma nu har haft besök av syster, mamma och systers kille. :) Hundarna har fått busa av sig och min sover då som en stock.

 

Har fått en remiss till röntgen den 17maj, klockan 8?!?! Hur f*n ska jag ta mig upp då? Inte direkt någon morgon människa. Men det får la gå ändå.. Men det betyder att det händer något och det känns riktigt positivt.

 

Ska ta mig i kragen och ringa till kliniken imorgon också. Min klåda har blivit värre. Och jag är ju sjuk igen så det betyder att vi måste vänta tills i höst trots allt. =(

Men jag hoppas på att ha fått lite svar tills dess.

 

Nu ska jag njuta av en kall öl och mysa ner mig i soffan. Söt jobbar sista dagen idag, så skönt.

 

Nej öl och mys var det.

 

Carpe Diem


Lureri..

Nu kom jag på vad det var jag skulle skriva mera om i tidigare inlägget..

Min mens har kommit, skönt. Nu är det som det ska. Var lite orolig att de skulle bli knas med den för jag har inte haft några mens symptom. Inga ömma bröst, inte ens lite mens värk. Sån här mens kan jag stå ut med flera gånger. =) Lite yr har jag minsann varit men inget mer än så. Men snart får den nog ta å sluta men jag har en känsla av att de här bara är ett lureri.. Ja alltså att jag för blöder nu i en vecka så kommer smällen om en vecka med världens mens värk och man ligger helt däckad. Men jag kan ju alltid hoppas på att den bara är så här. Jag håller mina tummar. =)

Men min förkylning har tagit om med full kraft. Är helt slut i både kropp och knopp. Tätt i näsan av antigen förkylningen eller pollen, ont i halsen å så har ena örat börja göra ont igen.. Blaha. Som vanligt när jag tror att jag håller på å bli frisk men jag kommer väl ligga sjuk hela semestern i vanlig ordning. Men jag ska trotsa den, hoppas på sol i massor och varma dagar med massa pyssel. Hoppas också på att älsklingen inte kommer åka på utbildning försen i slutet på min semester. Då får vi ju mysa massor. Nej nu ska jag kurera mig för natten och sen hoppa i säng ett par timmar. Have fun ni som är lediga imorgon. Men jag ska njuta av min “påsk” öl på tisdag kväll. Då får jag lite ledigt. =)

Hoppas ni får en fin dag.

Kram Kram

Carpe Diem


Big Brother Nörd..

Sitter och tittar på Big Brother, dom har just missat veckans uppdrag med fyra hekto. Mihi. Kan dom gott få. Känner så ibland, ge andra lite olycka, inget allvarligt såklart men såna saker som big brother. =)

 

Har jobbat påsken och ska fortsätta jobba tills på tisdag. Sen får jag ju två lediga dagar. Hoppas på massor med sol. Nu ska jag packa ihop mig. Snart dags att kliva upp igen. Skulle egentligen skriva något annat men glömde bort vad så jag kankse skriver igen sen. =)

 

YEEEES Rodney fick lämna big brother. HAHA!

 

Nej ha de gött nu sista dagen innan de är dags för jobb gott folk.

 

Carpe Diem


9 dagar kvar.. =)

Trevlig kväll men goda vänner. =) Jobbar har jag lyckats med också. Fast det var ganska lugnt. Är trött och less på mig själv nu. Vill bli frisk, vara frisk. Tätt i näsan som en tok. Vet inte om de är förkylningen eller pollen allergi. Tror det är en blandning av båda. Ont i halsen, ögonen och så snorar man dom gånger man inte är tätt. SUCK!

 

 Men jag borde väl vara härdad med de här. Men men. Inte mycket att göra åt.

 

Iiiii 9 dagar kvar. =) Längtar så. Sen kommer min älsk vara på hemma plan på nästan heltid från nästa vecka. Ain´t it lovley. =)

 

Druckit den nya xide jungel, riktigt smarrig. Sommar ändå ut i fingerspetsarna. =)

 

Nej nu blir de nog natta för mig också.

 

Hoppas ni får en trevlig helg.

 

Carpe Diem


Allergi?

Shiiit vad jag är trött i kroppen. Gått och nyst nästan hela dagen näsan har runnit och klådan i halsen har blitt värre. Gaaah det går ju åt fel håll. Vill bli frisk nu. Har ju faktiskt inte tränat något sen senast jag skrev heller så de kan ju inte bero på de. Men ja, något är fel iallfall. Funderar om jag kankse är allergisk mot pollen som gör att det rinner och kliar. Jaja. sånt som händer. Orkar inte bry mig om något idag. Fick höra från en gäst som brukar komma till oss ganska ofta att jag såg sliten och helt färdig ut. Gick in och tänkte att jag kankse måste tvätta av ansiktet lite men ser bara att jag har två stora mörka ringar under ögonen. Fattar att jag såg sliten ut... Meen snart är de semester. Då ska jag vila upp mig ordentligt. Nya krafter så man orkar med sommaren.

 

Har kommit fram till att jag ska njuta i sommar. Kombinera jobbet med trevliga stunder med vännerna och framför allt med älsklingen. Tycker det låter som en toppen idé =)

 

Nej nu ska jag packa en väska så jag kan åka till mamma och duscha imorgon innan jobbet, stinker som jag vet inte vad.. Har inte orkat fixat varmvattnet å fyllt på pellets. Får väl skylla mig själv. Så bara att packa den där väskan.

 

Glad påsk på er alla "kärringar" =) 


Onsdag

Trött i både huvud och fötter.. Jobbat idag igen. Sjukt skönt att komma tillbaka till "vardagen" Även om det är skönt med två lediga dagar så är jag för rastlös för att bara gå hemma. Därför måste man hålla sig sysselsatt. fast jag inte gör så mycket så måste jag konstant ha något att göra. Enda gångerna jag tycker det är okay att inte göra något är vissa dagar på jobbet då man önskar att det vore tomt en timme så man fick dricka lite kaffe, läsa tidningen och vila upp sig för kvällen sen kan det gärna komma massor med folk igen.

 

Men men. Idag har jag haft "bra" med folk nästan hela dagen. Det har rullat på och jag har haft något att göra men någon kafferast fick jag minsann inte. Men de gör inget när man har underbara gäster och trevliga och glada kollegor. sånt gör jävligt mycke. Så jag hoppas på en lika bra dag imårn men på lite lite mera folk =)

 

Önskar man slapp tänka så mycket bara. Vad skönt det vore att bara få en dag där man inte ser och tänker på sig själv som ofrivilligt barnlös. Konstant gnater det i skallen. Alla saker som kommer som ständigt nöter. Men jag försöker att inte nöta sönder skallen på alla vänner. Hoppas att jag inte tjatar för mycket bara. Jag vet att det kan vara lite jobbigt. Ständigt samma gnäll. Men jag hoppas jag blivit lite bättre nu när jag vet att vi måste vänta.

Har fortfarande inte tagit mod till mig å ringt kliniken. =( skäms lite att jag inte gjort de. Men jag ska, efter påsk får det bli nu. Men sen ska jag ringa dom. Inga mera undanflykter.

 

11 dagar till semester. Vad ska jag hitta på??? lite smått panik. Men jag hoppas jag får umgås massor med mina underbara vänner och hoppas även på iaf en liten resa kanske bara till släkten i Idre eller kankse till någon vän. Hade varit skönt att bara få komma iväg om så bara för en dag eller två.

 

Nej nu ska jag invänta reprisen från dagens Big Brother. Sen blir de soooova.

Natti natti.

 

Carpe Diem


Nu kommer hemligheten..

Det här blir lite omvänt mot vad jag gjort på alla mina andra bloggar där jag endast bloggat anonymt och nu gått ut med vem jag är. Men nu så gör jag så här istället.

För alla er som inte redan vet så är det så här det ligger till...
Jag och sambon har fått veta för lite mer än ett år sedan att vi är ofrivilligt barnlösa. Vi har gått igenom utredningar och även hunnit med ett IVF försök.( Alltså IVF är en latinsk förkortninga av In vitro fertelizing alltså provrörsbefrukting. ) Men det försöket misslyckades med pomoa och ståt. Eller vad man ska säga. Så under den tiden så hade vi även lyckats få ut ett till ägg som frystes ner och vi fick senare göra en FET =  Frozen embryo transfer. detta försök misslyckades också.
Nu väntar vi med att försöka en gång till tills min utredning kring den oförklarliga febern/influensan som jag gått och dragits med i ett års tid. Så nu håller vi tummarna för att vi ska kunna börja med en behandling i höst/sen sommaren.

om du känner att du vill läsa hela historien så finns jag på www.nittonhundraattiosexnoll.blogg.se
eller varför inte www.barnlosaservitrisen.bloggplatsen.se eller www.jagobarnlosheten.favs.se jag har varit på många ställen men jag väntar och ser var jag trivs bäst. sedan metrobloggen slutade/flyttade så har jag öppnat flera konton för det var trots allt där jag trivdes bäst men jag harinte bestämt mig var jag vill vara ännu. Men kommer nog inte att vara kvar här. Men jag hoppas ni stannar kvar och följer min resa och att ni kankse till och med lär er något. Mer information om IVF finns på min kliniks hemsida, www.ivfsverige.se

Ha en glad påsk och hoppas ni får många påskägg.. ;)

Puss och kram

Carpe Diem

Nollad

Tänkte skriva lite men jag har faktiskt inte något att skriva. Är helt nollad i skallen. Men ska kolla på big brother sen hoppa i sängen. Jobbar för fullt hela helgen. Återkommer väl efter helgen är avslutad. Kankse har mer att skriva då.

Kram på er. Å trevlig helg.


Jobb veckan ut..

Det blidde inget ledigt för mig den här veckan. vi kör på veckan ut. Är okay. Trött är jag till tusen men vad gör det? Blir ju inge bättre av att jag får sova iaf.

Imårn ska jag göra smörgåstårtor. Japp två stycken mindre. Ska bli sååå smaskigt. =) Något att gotta oss i på jobbet ihelgen. =)

Har inte så mycket att skriva egentligen. Men nu ska jag kolla klart  på arga snickaren och sen blir de en kvälls macka innan big brother.. Sen ska jag sova SÄNG =) Jobb imorgon igen alltså..

Tack å god natt!

Päckel Big Brother..

Tittar på Big Brother, Basshunter gör hela big brother äckligt och små flick- aktigt. Nasty shit!

Men men jobbade till fem idag sen åkte jag hem till mammi och åt mat som jag tog med mig från china. Syster och killen också.. Sen brände jag och Jess upp på affären och handlade lite. Hon ville ha lite hjälp att få hem alla tunga påsar så jag har bett henne att ringa om hon behöver hjälp. =) Tack hjärtat för att du hör av dig. Känns bra att du vet att jag finns där. =)

sen hem och såg att älskling har städat. Sötnosen har plockat ut allt skräp och städat toaletten och gjort rent. Å dammsugit =) Lycka  att bara få slänga sig på soffan och njuta av att vara lite ledig. Men ska jobba imorgon en sväng också en som är sjuk så jag ska hoppa in ett tag. Men man får ju pengar iaf, Kankse man kan göra något skoj på semestern. =)

Men så mycket mer har jag inte gjort. Ska baxa mig ut med vovven och sen blir de duscha och SOVA!! Imorgon är det en ny dag. Ska ta mig in på synsam också, vet inte riktigt om glajerna har hjälpt mig så mycket.. Men ja vi får väl se vad dom säger.

Kolla klart på äckel bigbrother också då..

Tack å god natt..

Två dagar till..

Jihooo. Två dagar kvar innan jag får två underbara dagar av ledighet. Hinner ju inte träffa söt så mycke men jag får väl överleva de är ju snart slut på säsongen så då får jag hem han igen =)

Jag har insett att jag HATAR Irländare. Iaf dom som varit på china dom senaste två åren. Jävla svin är dom. Men jag menar har dom aldrig fått lära sig hyfs? Ser det ut så där när dom är hemma också? Skriker dom lika mycket då? Rycker dom den som lagar maten i armarna och skriker vad som ska ha? Var sjukt irriterad men som tur var så fick vi bra gäster resten av dagen/kvällen.

Men men sånt är livet.

Imorgon väntas en heldag och sen har jag bara en halvdag kvar innan jag hoppas på sol i massor å får vara ute och pyssla.

Men nu ska jag kolla på tv och sen ska jag sova en stund innan jag ska upp igen å hämta söt..

Hoppas ni haft en trevlig helg. =)


"ÅÅÅH my darling!"

Tjoho!

Nu är man hemma igen sedan en stund tillbaka. Trött som jag vet inte vad men för att varva ner lite så har jag satt mig här. Handlat lite böcker idag men dom glömde jag ju såklart på jobbet. Annars brukar de vara mitt sätt att varva ner innan man somnar. Har inte orkat hämta min läsglasögon så huvudvärken börja komma krypande.. =/ Men ja jag har ju bara mig själv att skylla. Ska knata in på synsam till veckan också å prata med dom om hur de går. Om jag ska ha permanenta eller hur vi gör. Vore ju skönt å slippa eftersom jag glömmer dom hela tiden.. Men men. Har haft lite folk idag iallafall & de har varit skit kul. =) Men idag har jag gått å tänkt på Ellinor mycket. Min vapendragare på jobbet. "ÅÅÅH my darling ÅÅÅH my darling" har jag gått å nynnat på. Hon fattar om hon läser.. =) Saknar den tjejen fruktansvärt mycket. Men det blir ju så när man jobbat tillsammans med någon så mycket å så slutar hon. Jag vet att hon var tvungen å ha ett heltids jobb men det är så tomt där utan henne.

Iaf så har jag varit å tränat en sväng idag. Kändes jätte skönt. Så jag hoppas att de håller i sig å att förkylningen försvinner helt. De är ju snart dags för semester trots allt.

Men nu ska jag väl pallra mig i säng. Klockan ringer halv tio imorgon har äran att öppna imårn. Men först så ska ju vovven till mamsen. Underbara Mamma. Ska nog mysa mycket med henne på min semester tror jag.  Nej sova var det jag skulle göra. Men hunden å katten driver mig till vansinne. När jag fått hunden å sluta jaga katten så börjar katten trissa upp han så han ska jaga honom igen, visst de gör ju absolut inget att dom leker men faaan de låter ju som att dom river hela huset tusen gånger om. Å hunden tror ju han är lika liten som katten så en dag sitter han väl fast någonstans å katten sitter på ena sidan å narrar honom.. ;) 

God Natt gott folk. Vi ses.


Glider med..

Mår som fisken i vattnet just nu. Känner mig positiv inför vad framtiden har att erbjuda. Även om saker och ting inte kankse är som det ska.

Sommaren är i antågande och jag njuter varje dag solen tittar fram även om det iprincip stormar ute. Lite hela havet stormar känsla.. :P

Men vissa saker känns ändå så långt borta. Jag hatar allt hemlighets makeri men ibland får man lov att bita i det sura äpplet. Så är väl fallet nu också. Så mycket som jag skulle kunna skriva och en vacker dag så ska jag. Men vägen dit och hitta orden som faller rätt är oerhört svårt. De närmaste vet allt och för stunden så räcker det. Önskar bara att man hade haft mod att vara lite mer verklig. Alla dessa gånger då jag är frustrerad till tusen här på bloggen så beror det på allt hemlighetsmakeri. Men att hitta orden och beskriva vad allt beror på känns så svårt och egentligen ganska svårt att greppa själv.

Men nu så är jag ändå glad. Så jag tar tillvara på varje sekund som känns så här underbar. Sommaren i antågande och snart kommer det massa bebisar som man får mysa med. Håller tummarna på att allt går bra för er alla som ska ha nu. Jag kommer vara världens stoltaste moster. =)

Neej nu ska jag kolla in reprisen på Big Brother och sen bums i säng för imårn ska det jobbas igen. Men då vill jag ha en aningen mer folk tack. ;) Kom å käka =)

Trevlig helg på er allihopa.

Puss å Kram =)

Dessa dagar..

Haft "fin" besök av systeryss, jocke och mammi. Alltid lika glad av att träffa familjen.
Igår så skulle jag upp och vid halv åtta å åka till tandläkarn. Efter många om och men så piggnade jag väl till vid tjugo över två å knatar upp och ut i vardagsrummet där D sitter och tittar på tv. Tittar på mig och frågar: "har du varit hos tandläkarn?" JÄVLAR I HELVETE!! Jag hade försovit mig. Så var det med den tiden. Men jag satte mig på soffan och gick sen en promenad med hunden och busade med han. Sen blidde det middag och jag och söt kröp ihop på soffan och myste med vovven sen somnade jag igen vid halv sex tiden och vaknade halv tio. HELA DAGEN var borta. inget vettigt gjort. Sovit större delen av dagen men antar att jag behövde det. Idag däremot så knatade jag upp vid tio och tog hand om lite tvätt och bytte i kattlådan tog med mig söt å hunden ut på en lång promenad. Busade lite ute med hunden ute i regnrusket. Sen till kvällen kom syster och mamma och jocke ut å hälsade på med hundarna så min lilla byracka fick busa av sig lite. Han sover gott nu iaf. =)
Jag sitter här och kolla på tv. Har inte så mycket lust till något för jag vet att jag ska jobba i sju dagar med början i morgon så jag njuter av att vara LEDIG ikväll. =)

Haft en kul helg med massor av folk men lite kaos kändes det minsann som på fredagen då vi hade noll bokningar men slutade med fullsatt så de var ju skoj men lite smått kaos på tre serverings personal. Men men. Blir nog mycket till helgen igen också. =)

Nej jag ska nog ta och dra på mig mjukisarna och invänta Big Brother. Ta mig en macka och njuta dom sista timmarna.

Ha de gott. Ses om ett par dagar..

RSS 2.0