Magbilder.

Då jag inte vet hur man fixar här på blogg så ligger det nu två magbiler här.. Sorry alla barnlösa..

    Vecka 7+5 (V.8)    vecka 10+4 (V.11)
    V.7+5 (V.8)            V.10+4 (V.11)

10+6

Eftersom klockan är över tolv så får jag ju säga att jag nu har gått 11 hela veckor (10+6) ;) På måndag börjar vecka 12 shit vad snabbt det har gått. Om 17 dagar ska jag på MVC igen. Söt kan inte följa han är på kurs då. Så jag får knata dit själv. Nästa lediga tid hon hade var inte försen i september så det gick inte å byta. =/ Skit söt ville så gärna följa med men det är inte så att han kan styra kurs dagarna själv heller. Hans chans till fortsatt arbete.. Så han får följa med nästa gång istället. =(

 

Jobbat i går & idag Segt men det har gått ganska bra. Imorgon är en ny dag och jag öppnar. =/ Sen är jag ledig måndag tisdag. Ska sova och försöka hinna träffa Jess. Det var ett tag sedan nu sen måste jag träffa min älskade syster en sväng också.. Inte heller igår.

Men det blir så när man känner att allt är ganska pissigt. Spelar lixom ingen roll vad som sker runt en när man mår så..

 

Aja. Ska se om inte jag kan fixa så jag får en sida till magbilder så alla barnlösa slipper mötas av dom så fort dom kommer in. Om det inte går så ber jag alla om ursäkt. =(

 

Go natt på er.


isolering...

Var fan ska man göra? Isolerat mig i två dagar, hade kunnat isolerat mig i några dagar till men tja, imårn måste man ju till jobbet igen och jobba i tre dagar. Nästa helg så ska jag få vara ledig.

 

Illamåendet börjat å bli lite mindre. Men inte helt borta eller så har jag bara varit bra på att äta nu när jag varit ledig. Idag så unnar jag mig en kexchoklad. Eller ja jag unnar mig två. ;)

 

Nu ska jag kolla på sjön, ladda kameran sen ska gubben få ta magbild =)

 

Puss på er å hoppas ni får en fin helg med mycket sol =)


Var försvann glädjen?

Vet inte längre vad jag ska tro. Vad jag ska säga elr göra för den delen.. allt verkar ju bli fel. Jag vet inte längre var jag ska ta vägen. Allt jag vill göra är att dra täcket över huvudet å hoppas på att få vakna när allt är över. Just nu är det ganska olidligt. Men man måste ju leva också. På något sätt. Får väl se.

 

Vad är det för papper som dom behöver från min arbetsgivare då det är jag som sagt upp mig? Någon som vet?

 

Hur som helts så ska jag väl knalla iväg till sängen nu. Vill bara kräkas på allt. Var försvann glädjen lixom? Poff så försvann den i ett nafs.

 

En yoggi å dämpa illamåendet & sen kankse försöka sova.. Imorgon ska det nog inhandlas en diskmaskin.. :P Mannen ledsnade på att diska efter några tallrikar. Hehe.

 

Äh skiter i det här. Kommer nog hålla mig borta härifrån någon dag. Behöver lite distans till saker och ting. Men vi får väl se..

 

Trevlig vecka på er...


Kaos..

Träffat prinsen idag. Åh han är söt som socker. Man ville bara lyfta upp honom och snusa honom i nacken å gosa. Men han sov genom hela besöket. De gör inget. Var kul å träffa dom iaf. Var länge sen nu. Nästa gång kankse han vill titta lite på sin moster ;)

 

Blev en pizza till middag idag. Orkade verkligen inte laga mat speciellt inte när köket ser ut som en svinstia så jag knappt kan vara i den för de luktar så illa.

 

Sitter och tittar på oredan men orkar inte resa mig upp och göra något. Har smällt i mig fyra bitar rulltårta och en halv påse med ostkrokar. Läst tidningen och gråtit en skvätt.. Hemskt å läsa om de som hänt i Norge. Känns så ofattbart. Känns som många av ens egna problem känns en aning trivala i jämförelse med vilet helvete dom måste gå igenom. Sörjer med er och tänker på alla drabbade.

 

Men ja jag gråter till alla som gråter. Tittar på Bridget Jones Dagbok och gråter en skvätt, läser tidningen och gråter en skvätt. Tittar på något sorgligt och gråter en skvätt.. Känslig som en... ja jag vet inte vad. Men men.

 

Ska nog vila mig innan älsk kommer hem för jag tror vi måste plocka undan lite..

 

Puss på er.


Men Åh!

Hur orkar man älta samma sak om och om igen i flera jävla dagar. ÅR kan jag nog säga till och med. Shit. Nu vet jag iaf var vi har varandra. Behandlar du mig som luft så kan du räkna med detsamma så länge jag är kvar.

Ja, självklart så kommer jag väl å fortsätta gråta som en stucken gris varje kväll jag kommer hem men nu har jag ett slut datum på eländet iaf.

Det är ju tur man har en bit hem så man hinner gråta ur sig det mesta i bilen påväg hem. Kankse inte är det optimala men då slipper jag dra med mig tårarna innanför dörren. Dom får stanna i bilen.. =)

 

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Känns som alla människor bara är falska och inte kan göra saker för andra, att vi inte har samma mål längre. Kanske är därför som det känns så rätt. Sen om inte jag känner att jag gör något till 100% kan jag tyvärr inte fortsätta. Sånt är livet. Hade jag haft ett företag så hade jag nog inte velat ha någon som inte ville det till 100% hade nog släppt dom ganska snart då..

Men de är jag de.

Ännu en dag med massa dravel men ja, det är så här jag har haft det. ORKA! Nej man orkar fan inte hur mycket som helst. 2 år tog det mig innan jag vågade släppa och känna att jag gjort rätt... 

 

Hur som helst så är jag ledig imorgon och det känns underbart. Det behövs för den här helgen har varit ett HELVETE utan dess like. Men det är bara en dag sen jobbar jag två igen.. Ska se om min systeryss och familj orkar med ett besök av mig. =) Hade velat träffa Prinsen =)

 

Tack Jess för den 2 & en halv timmes långa natt praten. =) Den var på sin plats. =) Hör av dig gums om jag kan hjälpa dig med något. <3

 

Nu ska jag ta och titta på Forest Gump och kanske gråta en skvätt till.. Imorgon har jag gått 9+6 veckor. =) De går undan.. =)

 

Ledsen för allt dravel. Hoppas jag inte tråkar ut er. 

Å att ni haft en TOPPEN helg.

 

Tänker på de drabbade i Norge. Tragiskt så man finner inga ord.

Carpe Diem 

P.S. Inlägget under är egentligen från igår =)


Om de känns bra i maggropen...

Vilken vecka det verkar bli.. Är ganska trött så jag fattar mig kort.

Om de känns bra i maggropen så måste det vara ett bra beslut ellerhur?

Hur som haver så är jag uppsagd från mitt arbete. Genom eget beslut. Två års hoppande fram o tillbaka å nu är jag bestämd. Vill inte gå och må dåligt varje dag man jobbar eller dagen innan man jobbar. Att kunna andas igen men lätthet känns underbart. Kännns det bra i maggropen så måste de vara ett bra beslut ellerhur?

 

Jag är så trött på falska leenden, skit snack bakom min rygg och så mycket annat. Tack för den pratstunden de redde ut en hel del. Om man är gravid så får man tydligen gå hem tidigt varje dag/kväll. Oj de visste jag inte då kankse jag kan gå hem först varje dag man jobbar då. Men jag är så sjukt less. PÅ ALLT! Helst av allt så skulle jag vilja gömma mig under täcket så länge som möjligt.. Men skitsnack finns det gott om inom hela hotell & restaurang branchen. Tror dom är de bästa kolsuparna. Men jag är less. Trött på hela Mora och alla falska människor. Nej tre månader till sen vet man vilka som betyder något! Time will tell.

 

Nu ska jag titta klart på "en djävulsk romans" lägg mig i sängen gråta ur mig dagens elände och sova så gott jag bara kan. Less så det sjunger om de.

 

Hoppas ni andra får en trevlig helg!!


Dvdn pajade..

fick inte se klart på hela filmen. =( Dvdn pajade. Eller ja något knas är det med den iaf. Så jag fick bara se halva filmen. =( Det sög.

Har ätit godis så min mage står i fyra hörn. Förr idag mådde jag illa för att jag inte ätit något men nu mår jag illa för att ha ätit för mycket. :P Hur är det möjligt? Och det där med gaser som man läser om på alla gravid sidor. Jag lovar det är sant. Det är hemskt. Men ja, jag säger som innan. Jag mår dåligt, har gaser och allt skit man kan ha bara bebis klarar sig.

 

Förresten jag är ju på vecka 9+1, 10 alltså, Min mage är inte bara svullen. Den är putande, den har växt. Det är inte så lite heller. Iaf enligt mig själv och jag tror sambon är beredd att hålla med. (Jag kom å tänka på det här innan jag tryckte i mig godis. :P ) Men det är väl de som är meningen. Men så tidigt? Är de normalt?

 

Aja. inte så mycket mer att skriva..

Puss på er


begär..

Det verkar stå stilla för de flesta nu. Eller så beror de bara på att det är sommar som det är lite blogg torka.. Trist men jn man har ju ett liv också.

 

Själv ligger jag i soffan och moffar i mig en chokladkaka =) Hur gott som helst. Har inte haft sånt sug på sötsaker som jag fick idag. Och det är verkligen sånt sug som JAG MÅSTE HA DET NU! Så jag fick åka på affären efter maten och köpa mig choklad. Passade på å hyra en film så ikväll ska jag se på - Just Go Whit It - Så jag hoppas den är bra.

 

Men kan ju berätta att jag myst med min mamma idag. Min mormor och min morbros fru och min kusin. =) Berättade för min fina mormor att hon blir gammelmormor i februari igen =) Hennes kommentar var " Men ska du o ha en liten?!" =) Min mormor är fin.

Sen åkte jag å mammi å köpte bebiskläder till Prinsen. =) Men väldigt dåligt utbud i Mora. Så jag ska kolla lite vad man kan hitta för fint här på nätet.

 

Nej titta på film och moffa mera godis =)

 

Puss på er.


Äntligen Moster!

Jag har blivit MOSTER till en liten (Läs stor) Prins på hela 4310g och 50lång. Föddes igår söndag den 17/7-2011 kl 13:32

Äntligen är du här sötnos.

Grattis till Mamma C & Pappa J. Önskar er ALL lycka till med lillknodden.

 

 

Annars så har jag jobbat hela helgen. As mycket folk på fredagen och mindre folk på lördagen och så sa det pang på söndag kväll igen. Nu är jag lycklig att  jag inte jobbat idag. Regnat och det innbär alltid mycket folk.

 

Har fått veta att mitt humör när upp och ner. Enligt min sambo är jag ett praktexempel på det han läst om graviditeten.. Så jag får väl ta det då. Han om någon borde väl veta de. =)

 

Går in i vecka 10 idag. =) (9+0) men ja om en månad så ska vi upp på mvc igen. Känns långt borta. Men nu ska jag vila lite med en knäpp film och en mysig familj. Eller ja delar av den. =)

 

Ha en bra dag. Kram på er.


Inte moster ännu...

Får nog inte bli moster idag. De går sakta för dom. Dom ska avvakta nu och se om de sätter igång mer till natten eller morgonen. Åh som jag har väntat idag. Men den som väntar på något gott...

 

Har försökt mig på att diska på kvällningen, har gått mindre bra. Fick diska i en kvart å sen vila i en kvart Blev så illamående så jag trodde jag skulle tuppa av. Ska nog ta å ringa till MVC å höra om jag kan äta nå åksjuketabletter elr liknande för å minska det. Blir jobbigt om man ska ta sig igenom en dag som denna fast man måste jobba. Så vi får se om jag inte kan ta något. Stod på vårdguiden att man kunde äta nå som inte var skadligt men jag vill dubbelkolla med mcv innan jag köper något. Tungt å gå upp till åtta imorgon bara. Men vad gör man inte.

 

Ska ta och gå å försöka diska upp det sista och torka av lite innan jag ska göra mig förtjänt av lite winergum. =) Kanske göra lite mera mat också så man inte blir så hungrig å illamående tills imorgon bitti. Glad så länge jag slipper kräkas. =) Nej ska ge mig på disken igen. Å gå till min kära toalett för 711:te gången per dag ;)

 

Det är underbart att vara gravid men shit, ska man vara så här trött å illamående i minst 4 veckor till?!? Okej da. Jag är det mer än gärna bara Kludd får vara kvar å må bra.

 

Trevlig Helg på er.

 

Carpe Diem


Spänd väntan =)

Trött som en tok idag. Spenderat större delen av dagen på soffan och kollat på film. Fått i mig frukost lunch och mellanmål. Funderar på vad man ska äta till middag. Men först så ska jag diska upp berget i köket. Diskmaskinen har ju sagt upp sig så jag får ju lov å offra mig. ;)

 

Sitter och väntar spänt på nyheter. Syster är på förlossningen åkte in idag på dagen har haft sammandragningar hela natten som jag fattat det. Så nu vill jag bara höra att allt har gått bra. =)

 

Kan inte riktigt slappna av idag. Lite små irriterad på små saker hela tiden men ja, det får gå. Nu är jag iaf ensamhemma med djuren så jag kan iaf inte häva ur mig något dumt till sambon. Men han kommer ju hem snart igen. ska försöka städa lite så de känns lite bättre.

 

Promenix med vovven och sen hugga in på disken.

Hinner nog uppdatera en gång till under dagen =) Speciellt om det kommer ett litet underverk =)


Illamående mm..

Halloj i stugorna.

Sitter i soffan med mina för trånga byxor och super uppsvällda mage i dom enda jeansen som jag kan ha än. Dom börjar bli lite trånga men funkar så länge jag kan byta och knäppa upp dom om jag ska sitta länge.

 

I måndags så tog jag med mig lite mat hem från jobbet. Lite biff med curry som jag älskar. Men efter som jag inte orkade ta bort tallriken med en gång så spred sig en curry doft som hette duga och jag höll för första gången på att kräkas. Sprang till toan å hulkade men det kom inget. SKÖNT! Jag hatar att kräkas. Men vem gör inte det. Så kom jag till jobbet dagen efter och kockarna står och göra curry sås. Jag sprang förbi och greppade dammsugaren å rymde ut i restaurangen. Har blivit sjukt känslig mot dofter och smaker. =( Jag som älskar mat. =/ Men men jag står som sagt mer än gärna ut. Illamåendet har blivit mycket mycket värre, från morgon till kväll måste nästan äta något konstant för att inte bli helt svimfärdig. Det går ganska bra än så länge. Men det är jobbigt för jag vet inte vad jag ska äta bara. Hehe.

 

Men men. Ska nog försöka med något åksjuke/illamående piller som dom rekomenderade. Något måste göras annars blir de jobbigt att jobba.

 

Har iaf till kvällen varit på bilbingo med min älskade mammi, syster var trötter och hade lite sammandragningar och ska till Falun imorgon på spec. MVC hon hade högt blodtryck och ska dubbelkolla de imorgon. Men jag tror att de är dags snart. =)

 

Ska mysa med min underbara lilla familj nu när vi äntligen är hemma tillsammans.

 

Ha det toppen!

Carpe Diem


Ny vecka =)

Ny vecka inledd på fler än ett sätt. Idag är det 8+0 vilket betyder att vecka 9 inleds =)

Har jobbat idag. Gått toppen bra. Var lite orolig i morse för jag mådde så illa så jag knappt kunde stå upp trost att jag åt mat. Men det blev bättre. Har haft bra med folk hela kvällen. En grupp asiater och en massa norskar och ja en del svenska också. Men bara söta och trevliga gäster. =)

 

Fått i mig lite kvällsmat och nu njuter jag av lugnet i soffan med Johan Falk. =)

Ska snart knata ut med hunden på kvällspromenix och sen ska jag nog dyka ner i sängen och försöka sova. Fick inte mycket sömn natten som var hunden bökade som aldrig förr och jag toksvettades. Men idag är det lite svalare och hoppas på å sova gott.

 

Har börjat med Pevaryl för å se om klådan försvinner men måste nog säga  att den snarare är värre.. Men har några dagar kvar å behandla så vi får väl se får ju ringa VC annars å höra hur jag ska bära mig åt. Blir tokig snart. Men jaja. Det går väl över så småning om.

 

Nu ska jag kolla klart på Johan Falk. Ta mina vitaminer och sen ska jag knoppa.

 

Hoppas ni får en fin vecka allesammans.

 

Carpe Diem


Alla måsten..

Uj vad jag är seg idag. Har varit seg hela min lediga vecka. Inte gjort många knop idag inte. Men men. Det är ganska skönt. Inga måsten fast jag hade en massa innan veckan började. Men nu är den snart slut. Ska mysa i mig en god paj och lite grönt till någon film på tvn innan jag kojsar för dagen.

Imorgon kommer rutinen tillbaka igen. Jobbet. Längtar lite till det men är lite rädd för stessen. Så lite fint väder att börja veckan med hade inte varit helt fel. =) Men ja imorgon börjar allvaret igen. Skönt men ändå ett par dagar till hade inte varit helt fel.

Idag brakade diskmaskinen sönder. Den har stått å gått i 3 timmar nu och ska vara klar inom 40 minuter egentligen. Den låter ruskigt illa. Men jag vågar inte öppna den ifall den är full med vatten. Älsk får det ärofyllda uppdraget ;) Jag hoppar nog det. Jag kan diska för hand så länge. :) Men lite mysko att den bara slutar sådär. Men men. Teknikens under. =)

 

Paj och grönt sen ska det bli film.

Ses då sötisar.

 

Carpe Diem


Längtan..

Paniken har lagt sig. Det kom inget mera blod, har däremot flytningar som heter duga. =/ Mindre mysigt men jag står mer än gärna ut med det. Huvudsaken är att kludden klarar sig. Idag är jag på vecka 7+5 vilket betyder att jag gått åtta veckor snart och går in i den nionde. Shit vad fort det går.

 

Idag var det meningen att jag skulle följa med Jess och familjen till Aquanova men igår när jag insåg att jag kankse måste pröva å se om mina bröst får plats i någon bikini blev besvikelsen stor. =( Om jag hade stora bröst innan jag var gravid så har dom växt på sig en storlek till. Ska nog ta en sväng förbi "stan" imorgon och kolla om inte Lindex har öppet och har en större BH som också är trång. Nedrans. Trodde inte dom kunde bli så mycket större än vad dom redan var. Tji fick man. =) älsk är väl nöjd antar jag ;) . Tänk om man själv kunde vara de också. Hade jag säkert varit om jag inte redan haft så stora. =/

 

Så iaf jag ställde in Aquanova för bikinin var för liten, fick en mys morgon med älsk och en mys eftermiddag med Mammi. Har varit ute och promenerat hunden på kvällskvisten, så varmt att gå långt på dagarna så vi tar en lång promenad på kvällen istället. Måste ju hålla både hunden och mig själv i trim. Nu njuter vi av en tårdrypande film och bullar. =) Haha. Hungrig KONSTANT! Och om jag inte äter blir jag illamående.

 

Förresten. I natt var första natten som jag fick pallra mig upp på toa, vilket ALDRIG händer annars. Men magen gjorde ont och blåsan var proppfull. Så nu vet jag vad jag har att vänta, dra mig upp på nätterna. Fick knappt upp ögonen när jag snubblade in på toa.. Men men. Vad gör man inte!

 

Men nu tycker jag att systers bebis får titta fram. H*n har gömt sig ALLDELES för länge nu. Moster är nyfiken på dig lilla hjärtat.

 

Myst med brorsbarnen i massor eller ja några timmar både torsdag och fredag. Sötnosar. Nu längtar jag tills nästa gång. Men mest längtar jag efter att få se mosters hjärta.

 

Nej nu ska jag kolla klart på filmen.

Puss på er nötter =)

 

Carpe Diem


Paniken..

Var lite orolig när jag kom hem idag efter att jag hämtat bilen. Har haft rikliga flytningar i ett par dagar nu och när jag kom hem såg jag att jag hade lite blod i trosorna. PANIK! Men som tur är så är jag förberedd med information. Så länge jag inte har ont och det inte blöder rikligt så är det ingen fara. Och det blev inget mer än det lilla i trosorna. Kankse är gammalt blod bara. Men även om jag var förberedd så blev jag skräckslagen. Alla tankar hann komma på mindre än en sekund.

 

Men inget mer än de så jag är lugn. jag har inte heller haft någe ont så jag försöker att släppa de men jag är livrädd att det ska bli mera.. Men bara å hålla ögonen öppna. Just nu verkar det lugnt igen iaf.

 

Trött som en tok så jag kryper nog ner i sängen nu..

Natti Natti

 

Carpe Diem


En skön dag.

Strandsatt på ön. Igår höll vi på å smälla på väg till affären. Mina bromsar är en historia för sig. Men dom är kassa å ska bytas imorgon. =) Så den får stå där den står tills jag ska in imorgon. Idag har jag och älsk varit och handlar nya plank till fasaden. Några som behöver bytas ut. =/ Så klippte vi gräset som började likna en äng också. Jag klippte mindre än halva innan jag höll på å dö och älsk fick ta över. Jag gick och la mig på soffan och väntade på skjuts till affären. =) Så man fick i sig en sen lunch. Nu ligger jag ny duschad på soffan och myser med mina djur. Trött som en tok är jag idag men tänkte att jag håller mig vaken så kan jag sova tidigt istället. =) Som om att de kommer att lyckas. Men ja ja. Senare problem. Ska kolla på blind side och mysa vidare innan jag ska på promenad med lufsen. :P

 

En bra dag! En riktigt bra dag! =)

 

Hoppas ni andra haft en bra dag också.

Kram på er


DN´s Artikel.

Lägger in en länk till DN´s artikel om ofrivillig barnlöshet: http://www.dn.se/nyheter/sverige/barnlosa-mar-psykiskt-daligt

 

Har suttit å svurit ett par minuter nu innan jag började skriva här. Läst kommentarerna som folk lämnat. Svar på tal.

Alla som är ofrivilligt barnlösa vet mycket väl om vilka alternativ som finns. Adoption, insemination, IVF osv. Adoption är ett alternativ som många klarar av att ta utan att göra något annat försök. Fine för dom. Men alla vill inte adoptera. Det är ett fritt val som alla människor har. Sen en annan kommentar som störde mig oerhört var att någon påpekade att han inte tyckte att våra skattepengar ska gå till IVF osv. Men då undrar jag. När får jag använda min beskärda del av skattepengarna som JAG betalar in varje månad från MIN lön som JAG deklarerar för? Bara undrar? Är det inte MIN rättighet att få del av mina skattepengar precis som alla andra som söker sjukvård och allt annat som vår skatt går till! Vad jag vet så är det skatteplikt i Sverige vilket betyder att ALLA betalar skatt. Även om man får bidrag eller liknande så betalar du ändå skatt på det hela. Fast de flesta som är Ofrivilligt barnlösa går dock inte på bidrag. Dom jobbar, hederligt jävla jobb som vilken jävla svensson som helst. Men enligt den kommentaren så ska inte jag få använda min beskärda del av MINA skattepengar till det jag önskar mest av ALLT på denna jord. Jag vill inte adoptera och jag har en enkel anledning. Jag vill inte att mitt/mina barn ska fundera på sina rötter någonsin. Jag vill få vara egoistisk och från början till slut få vara mitt/mina barns enda mor någonsin. Ja jag kankse är egoistisk men det är så jag känner. Jag ser inget fel med de som adopterar, snarare att dom är starka och vågar. För jag vågar inte. Jag vill ha mitt eget kött och blod. Men som sagt de som adopterar är inte sämre för det. Men bara en kommentar som retade mig ordentligt. Har flera vänner som är adopterade och iaf en av dom vill leta efter sina rötter och se varifrån h*n kommer. (Vill inte nämna namn! Elr peka ut någon.) H*n vill se om det finns fler syskon, en mamma i livet kankse en pappa. Men h*n vill veta sina rötter. Jag förstår det helt och hållet och det är min största rädsla med att adoptera. Någon gång kommer man vilja veta varifrån man kommer.

 

Hur som haver så är jag iaf i 6+6 idag =) (och de är inte IVF eller annat utan ett helt naturligt underverk.) Så imorgon om jag fattat det rätt så går jag in i vecka 8 damn vad fort det går. Men oroar mig ännu. Det släpper väl kanske så småning om. Eller inte. Jag om någon vet att de kan gå fel även om man går hela tiden ut.

 

Men nu har jag babblat tillräckligt. Ska sova. Trött som en tok, ryggen värker hela vägen ner i fötterna. Nu förtjänar jag en ledig vecka. Ska njuta som en TOK!

Puss på er!

 

Carpe Diem


Humöret tryter..

Trött och less på allt! Dagen har känts piss. Lätt irriterad, trött, sur, å ja allmänt less.

Orkar inte riktigt bry mig om något! Är de inte något/någon som är irriterad och gnällig av gästerna så är det nån i köket. Eller så är det jag. Idag har det varit en släng av allt. Även om jag inte riktigt vill erkänna de så är jag lite less på mina kollegor. Inte för att dom är jobbiga eller så utan de är bara själva situationen, jag blir så lätt irriterad och missförstådd. Som personer är dom däremot helt underbara. Och dom är faktiskt riktigt roliga att jobba med. Bara jag som har en dålig dag och uppfattar allt negativt. Aja nog om det.

 

Illamåendet sitter i fortfarande. Imorgon har jag gått 7 fulla veckor & på måndag går jag in i vecka 8 =) Allt går så fort. Och nej jag kan inte riktigt greppa de ännu. Men de börjar smälta in sakta men säkert.

 

Nu går jag mest och väntar på mosters guldklimp som verkar trivas bra i systers mage. Ledig hela nästa vecka och tycker att h*n kan titta ut då. Men ja det är ju ett par dagar kvar. Tänker på dig syster. Är så nyfiken och hoppas bara att ALLT går bra. =) Njut nu sys i massor. =)

Känns lite som att jag har gjort så alla som ska ha barn i min omgivning inte har fått njuta av de. Om ni känner så så ber jag hemskt mycket om ursäkt. Men jag har full förståelse för att ni känner/känt så. Det är ganska fruktansvärt att jag fått påverka er så mycket negativt. FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!!!

 

Nu ska jag kolla på någon film och försöka sova lite. Jobba lite till imorgon sen är jag banne mig ledig i en hel vecka. Och jag lovar, den kommer rinna iväg.

 

Hoppas ni haft en trevlig helg.

Carpe Diem


A dream come true!

Hur mycket jag än tänker på det så kan jag inte känna att jag har fattat de här än. Att allt är en cirkus och en konstig dröm. Men illamåendet och yrseln gör mig ganksa säker ändå. Men jag kan inte sluta kolla pappret efter varje gång jag varit på toa, (och de mina vänner är ett x antal gånger per dag) tanken som man så väl känner igen. Blodet på pappret och man vet att de är kört. Men nej inget sånt. Allt är tidigt. Men jag räknar veckorna till nästa besök på MVC men antagligen kommer jag att få gå till IVF-Kliniken i Falun först. Jag skulle iaf ringa dom den 1a Augusti. =) Berätta hur det gått/går. Men ja vi får ju se. Den första Augusti är jag (Peppar peppar ta i trä!!) i vecka 11 elr va de 10?! Jaja något sånt iaf. =) tror de är elva. Och jag menar det är bara en månad kvar tills dess. Fyra veckor. Fyra veckor går jävligt fort. Jag menar vart har Juni tagit vägen? Nej det går fort men jag har inte rikigt greppat det än.

 

Men misstolka mig inte. Jag är glad. Jag är ÖVERLYCKLIG! Men allt är så svårt att fatta! Drömmen som kankse är på väg att bli sann..

 

Nu är det jobb i helgen sen på måndag går jag dels in i vecka 8 och jag är ledig en HEEEL vecka hur underbart är inte de? =) Ska måla lite hus hade jag tänkt så jag ska dansa sol dansen så jag får göra de. För prognosen ser inte lovande ut, just nu spö regnar det om vartannat och så hör man lite muller. Men Tja lite skönt är de. Sommar i Sverige helt enkelt. =)

 

Nej nu ska jag krascha i sängen. Ska dra med mig min lilla familj också. =)

Natti natti

Carpe Diem


RSS 2.0