total brakedown

kom hem idag och tårarna bara sprutade.. tror inte daniel var bredd på det.. men det behövdes sägas och det behövdes komma ut.. ska ringa lite samtal imårn och se om det är möjligt.. har ju iaf tre månader på mig.. men det känns inte som att tårarna tar slut idag det bara rinner och rinner, jag kan lixom inte stoppa dom.. jag behöver komma bort ett tag speciellt från det där stället.. varje dag samma sak jag orkar inte mer... bara en massa tjat som att hon tror hon är min mamma eller nått.. och varje dag detta ständiga bråket.. sorry jag orkar iinte ta mer skit jag orkar inte stå där varje dag och må piss för att du på ett medvetet eller o medvetet sätt trycker ner mig och ändå så måste jag gå ut och vara glad och lee.. idag var det droppen som fick bägaren att rinna över..  3 månader till then no more..

mys..

myspys.. de är allt jag har å säga..:P

bilknas o jobb..

hemma igen efter en dag med arbete.. mitt arbete som är sååå givande.. or not.. men ändå.. alla har vi väl något att klaga på.. eller? jag ska iaf sätta mig imårn och plita ner en så kallad cv eller ja typ.. sen ska jag ge mig ut i jobb djungeln.. funderar på att säga upp mig i slutet av november men å andra sidan vill jag inte så i februari utan jobb så.. :S I don´t know..
well så pass less är jag att jag funderar på att sluta där jag är nu iaf.. ska börja leta ordentligt så fort jag fått i hop min cv..

har haft min bil på service igen så nu ska allt vara fixat.. notting more to worry aboout i think.. eller ja jag ska byta mitt sista däck på bilen för när jag skulle vara duktig å byta i söndags så saknades det tre muttrar men nu har jag inhandlat dom så jag ska försöka mig på de imårn igen.. inte så läcker att åka runt med ett sommardäck på och det var jävligt halt i morse oxå.. baken for i väg för de va tydligen lite halt.. men ja imårn får jag försöka få på det sista sen ska jag nog åka å pumpa dom stackarna oxå..

nej ska ta å titta på lite two and a half men nu å mysa med missen så vi ses..

RSS 2.0