Fat as!

jävla skit säger jag bara.. massa dumt jäkla påhitt.. jag kliper och klistrar om jag vill oxå tror dom att folk är dumma och sätter in pengar på ett konto bara sådär? Äh fuckinng bullshit!
Jag är så less på Mora Hotell som bara klagar över allt vi gör men lik förbannat så ska vi fjäska för dom.. hell no.. Nej dom ska nog få veta att dom lever.. både syster och jag har fått inklusive alla vi på china.. fun fun.. nej ska bli kul att se vad dom ska göra.. dom disponerar ju hela bygnaden och ja då disponerar dom väl oxå parkerings utrymme? eller? dum i huvudet är var dom är och sur jämt! fy fan.

jag har inte haft någon bra dag idag.. :( eller ja på jobbet har alt varit bra värre va de väl med mitt psyke och det fysiska.. jag är fet, på 2och en halv vecka har jag gått upp 6kilo.. på en månad 11kilo.. och jag mår illa.. av att veta att det är så alltså.. nej jag ska börja hårdträna och banta... Kankse inte blir beach 2009 men det blir min beach 2009 i höst iaf.. =) då jag för hoppningsvis får åka på semester till varmare bredder..

Nej nu ska jag sova vi hörs då!

RSS 2.0