vad vill jag göra när jag blir stor?

jag är så fruktansvärt less så de finns inte.. vad ska man bli när man blir stor?

fuck it

jag är trött och less.. jobbet kommer ta kål på mig..
en vecka till semester.. längtar redan..

All about work

tjolahopp.. trött som en gris men alldeles för upp i varvför att sova på en stund.. kom nyss hem från jobbet.. seg dag trött och en aning grinig vaknade vid fyra då daniel åkte till jobbet sen dess har jag varit vaken så snart ett dygn men fan va gott jag kommer somna tillslut i kväll om inte annat.. gick verkligen inte att somna om i morse frös som fan och att jag snodde daniels täcke räkte inte så jag tog mitt täcke slog på värmepumpen och la mig på soffan och läste bok och tänkte kankse somna bättre nu.. tji fick jag.. så sen var de bara att sminka sig åka å handla mjölk åt katten och sen ligga på soffan och stirra på tv tills jagböjade jobba kl 10 sen hem till mamma och duscha efter de.. och hem och hinna mysa lite med daniel innan man skulle tillbaka til jobbet igen.. suck pust stön men de får väl gå så nu är jag lite utmattad men ändå pumpar adrenalinet..jobb jobb jobb kroppen går på högvarv trots att  man är trött som en gris.. men men


imårn så ska mamma på 50års kalas vilket gör mig till hundvakt så jag ska iväg till mamma vid halv elva och gå med tore ssen till jobbet och jobba 3 timmar sen hem till mamma gå med tore och åka hem sen tillbaka till mamma med tore och gå en vända till.. sen till jobbet igen.. iha viilken spännandee dag.. tacka fan för att det är semesteer om en vecka.. ska förresten åka på finlands kryssning med jobbet på min semester bränna lite festkasse pengar.. blir nog säkert kul.. kanske..

well nu hade jag väl inget mer att tilllägga i mitt "spännande" liv för tillfäället... så see ya


Mumma...



Idag är det en mumma dag efter jobbet.. känns gött å ta en passoa drink efter jobbet..
har nått fruktansvärt ont i min fot/mitt ben idag det började igår.. är lur på om det är en ny hälsporre.., men ja de är väl bara å jobba på.. :(

fan vad jag längtar till semester.. inte långt kvar nu..:D
London here we come.. :D

nej nu ska jag gå å försöka lugna ner katten ett par hekto han är helt galen... och daniel sover så..
over and out


Tears in heaven!

sitter och tittar å hitch med katten Pip. =)
meen ja vad ska man göra.. jobbade igår hela jävla dagen, orka.. dryga fyllon och humöret var ju på topp, eller inte..
men va fan livet är en fest eller?
mmm säkert..

äh här är de inte så bra just nu men jag får väl lov att stå ut, gråtr en skvätt någon gång ibland.. kanske det hjälper..

tänker på dig.. ¨på er.. undrar hur det hade varit men de är väl ingen ide att hålla på så och bara tänka så.. det hjälper ingen för saker och ting går inte att göra ogjort.. men jag måste få önska jag  måste få drömma.. annars driver jag nog mig själv till vansinne.. livet är en dans på rosor och allt för ofta trampar jag på dom där jävla taggarna...

jag bara väntar på nästa smäll det är det som bekymmrar mig nu.. men nästa vecka eller veckan där på så får jag iaf veta, sen få vi se om de går att göra något åt de.. igen som vet och förhoppningsvis ingen som behöver veta.. men sån tur har jag väl inte.

I´ll always think about you guy´s and i send a tear to heaven now and then.. some day we´ll meet again and it can take some time but please wait for me, cause You are the reason for me to stay alive i want to make all thoose thing you didn´t have the time to do.. but i know you will always watch over me.. come and say hello sometime!
God I Miss You! i hope i wont have to see you to son cause i have to much i want to experiance before that..
Take care fellows I will Always Love You!

sorry but i can´t..

hmm.. finns så mycket som jag skulle kunna skriva men tillslut blir de väl bara till skitsnack så jag väntar tills jag vet mer.. allt är lite ovisst nu.. få som vet och så ska de vara..

har varit och jobabt.. alltid lika kul.. eller inte, hade iaf två roliga tjejer med mig idag thank god.. chefen var väldigt vrång och tjurig idag.. =( och som vanligt så är de väl lilla jag som får ta smällen och ta  TVÅ tjurskallar idag oh bda är mina chefer på samma företag jippi fuck it..

jag ska jobba på wasa imårn men jag blir nog inte långvarig där.. inte med den lönen, det ligger nog i klass med vad ett barn tjärnar i nått stackars utsatt land.

nej nu jävlar är de slut på å ta en massa skit och risken finns att det kan riktas mot fel personer så jag ber om ursäkt redan innan men jag orkar bara inte stå å ta skiten längre..

och tillsist mina kära vänner jag är så ledsen att jag är så usel på att höra av mig men jag är bara rädd att skulle jag prata med er så skule jag förmodligen spy ut en massa galla som inte är av denna värld.. men känner ni att nu skulle klara av de så tack så mycket, jag älskar er ni betyder mer än vad som kan sättas i ord och handlingar..

trött..

trött trött trött... de är bara förnamnet..
less som fan på jobbet just nu men men bara å bita i det sura äpplet i en månad till sen är de semester..
gött.. nej men vad häner mer då?
imårn ska jag sova så länge jag bara kan..

katten och jag ska mysa nu..
skriver en annan dag

arg

mår som en påse skit just nu.. jag har ont i hela kroppen... och jag menar heeela..
katten ligger och spinner och jag försöker skriva så vi fåår se om de går bra..

varit en allmänt pissig dag..
jobbat med linn och de var väl enda höjd  punkten. annars var eva där och var dryg och henry var skit grinig och jag tål inte att männsikor är griniga och sura utan att förklara varför och jag anser inte att folk ska vara grinig eller sur på mig så vida de inte är jag som gjort något.. så de fick han oxå veta sen blev han tyst tills stängning.. vilket var ganska skönt.. varför ska jag ta skit som inte ens får klaga på att jag har ont eller att jag är trött för att jag inte kan sova om nätterna..?? nej då kan han oxå hålla käften..
morr.. idag är jag arg och snart vet jag att jag är på bristnings gränsen..
jag bor på mitt jobb.. jag vet mer vad jag ska göra där än vad jag ska göra hemma.. det är ganska tragiskt..

ska jag vara brutalt ärlig så hade jag velat se om hon hade börjat jobba där helt tid dom tiderna som jag jobbar nu om jag slutade? jag tror inte hon pallar..

well nej ska väl försöka sova sen blir de väl jobb imårn igen..

äh fuck it all

RSS 2.0