simple life?

new day.. på  något vänster och vis så blev de nå knas med mitt inlägg i går så jag la väl dit det nu istället.. ligger under detta..
idag har det bara varit en evighets dag.. jobbat med chefens fruga.. jippie.. or not hon är ju så korkad iblad så hälften vore nog.. tror hon kan styra och ställa över folks privatliv.. tänk om man ändå vågade säga något.. men ja ibland så orkar man bara inte ta all skit som man skulle få tillbaka.. för hon kan inte ha fel! suck.. klockan 4 kom iaf min räddande ängel ellinor.. hon är så otroligt duktig bara önskar hon visste det själv oxå men hon kan lixom inte ta åt sig på så sätt tror jag.. hon påminner om mig när jag var "så ung" vill så mycket men får inte chansen till att visa det.. well girl i wish you luck..

har feber och ont i hela kroppen.. tror jag håller på å bli sjuk.. som vanligt.. får se om febern sticker iväg då blir jag då hemma på soffan i helgen iaf.. fast ganska tråkigt de oxå speciellt när daniel åker till idre på fredag å jobbar och sen är här i mora å jobbar på lördag natt.. =( men ibland måste man får se hur jag mår imorron..
hatar verkligen denna ständiga värk i kroppen speciellt när den gör så man inte kan sova trots att man tagit massa piller som ska ta bort värken, men icke fungerar inte på mig.. dag drömmer verkligen om att få somna en natt innan klockan passerar 3.. men de är väl så å ha den sjukdomen I guess..

men ja vad vore livet utan alla dessa jävla motgångar?
kan inget bara vara enkelt och simpelt?

ont ont ...

ont ont ont, i varenda led i hela kroppen känns det som, men det är ju inget att göra åt.. trodde värmen skulle göra det bttre men istället håller jag på å bli förkyld igen..:/ förmodligen ac:n på jobbet..
klippte mig igår men hade nog velat ta bort lite mer. men får vänja mig vid min mörka hårfärg först så kan jag kanske ta lite mer nästa gång jag klipper mej..
hela familjen och connys famillj kom igår.. vad jätte mysigt den lilla busungen i skaran kan man lungt säga är en buse.. full i fan hela tiden.. hehe.. men han är rolig.. och söt.. måste ner snart igen..  momo va oxå med hon är så mysig när hon är så hr frisk.. oh vad jag älskar min familj..:)
idag har jag bara legat kännt mig nere och har ont hela tiden då känner man inte att ta för att ta för sig något heller..
jaja herrå

ihihihi...

nu har jag städat hela övervåningen på huset.. igen.. solen skiner och jag ska snart åka och klippa mig..=)
sen blir det festligt besök av broder och familj.. me like.. känns som en ganska bra dag förutom att jag är jätte trött har sovit jätteoroligt... vaknat hela tiden =/ antagligen harr det varit lite för varmt så det är därför jag inte sovit så bra..

nej nu ska jag kolla lite dålig tv innan jag åker.. see ya..

låååång dag

lång jävla dag.. jobbat sen 11 i morse och kom hem för tio minuter sen.. suck vad jag är trött på folk... eller turister iaf.. stammisarna dom har jag inget emot.. men idag har vi faktiskt haft jätte trevliga gäster mysiga och egna på sitt sätt..
men ja lite less är jag ändå..
min sötnos var in en sväng oxå men jag hann inte säga så mycket till honom då han kom när de rasade in folk.. men han är söt ändå.. :) imorgon så ska jag klippa mig och färga håret..:) ska bli kul funderar på att klippa mig kort..hmmm.. we will see ska ta å lägga in nån bild här sen när jag gjort de..
sen kommer fasters goding hit imorgon oxå så jag måste snart lägga mig och upp tidigt och städa imorron.. så sötisen kan springa runt som han vill..

nej jag hade nog inte så mycket mer kul att skriva om dagen.. men ha en trevilg natt iaf de ska jag ha..:P
over and out

working...

hemma efter en lång dag på jobbet..:S mycket folk i rörelse nu.. trött men ändå inte
vaknade av att daniel kom hem klockan tre i natt och ropad HALLÅ för ful hals jag som sov så gott här på soffan..:P fast jag hade iof tänt alla lampor ajg kunde..:P hehe.. men de var han väl mindre glad över antar jag..för flyttade mig till sängen och fortsatte sova.. vaknade av att man var helt klibbig och det var hur varmt som helt i sovrummet.. fattar inte hur daniel kunde sova så länge.. nej bara å knata upp och ringde till syster som kom å hämtade mig så jag fick min bil sen hem till mamma och duscha, å hälsa på momo.. hon är här och hälsar på i några dagar så jag tänkte ta med henne ut hit på sold på måndag när broder och familj kommer å hälsar på.. *längtar*
nu blir det att titta på tv och bara försöka slappna av innan det blir dags för att sova.. ska öppna på jobbet imorgon måste vara där till halv elva.. så det ska inte bli så sent idag..
saknar min älskling dock.. men han jobbar till tre..
men men bara å sakna honom tills på måndag eftermiddag då jag är ledig och vi hinner ses igen..
nej over and out för idag..

väntans tider..

idag har det varit jobb me chefens fruga till att börja med.. gick väl bra sa väl ungefär två ord tillvarann under lunchen.. sen var det paus så jag åkte hem och la mig i bikinii på gräsmattan men en bra bok blev genomsvettig på en timme då jag lyckades slumra till en stund sen blev det kall dusch då vi inte har något varmvatten sen till jobbet igen, är ju so olidligt att vara inne en sån här dag.. men men slutade med att vi ddrack lite vin på jobbet och vandrade ner på wasa och där blev det en cider innan hemfärd så nu sitter jag hemma och funderar på å öppna en flaska vin å vänta på älsklingen tills han slutar jobba och är hemma är nog klockan 3.. men  men.. då får den väl vara det då.. jag längtar iaf tills han kommer hem.. ;)
nej nu blir de nog till att hämta de där vinet.. :P
vi ses..

saknar

hur kan man egentligen sakna någon som man inte har ett minne av? som inte finns i ditt liv och aldrig har funnits i ditt liv?
det undrar jag på samma sätt som jag gråter och saknar min storebror som inte finns som dog innan jag ens fanns i livet.. men jag kan inte beskriva den saknaden heller för den är inte som alla andra visst jag kan sakna min mamma och mina syskon på ett sätt men med min bror Jerry känns det helt annorlunda, det känns som det saknas något i mitt liv som ska vara där men som inte finns..
det va länge sedan jag grät för dig men ikväll känns det lixom som jag saknar dig på ett annat sätt som jag aldrig gjort förr, eller är det den saknaden som jag alltid känt men aldrig kunnat beskriva? Jag älskar dig och önskar du vore här och kunde dela glädje och sorg med mig, men den bittra sanningen är väl den att hade inte du ggått bort så hade inte jag funnits och vice versa... men på sätt och vis önskar jag det var du i stället för mig..

får alltid höra hur stark jag är men dom som säger det och ser mig nu skulle nog inte riktigt förstå.. finns det någon som förstår övrhuvudtaget?
jag bara önskar jag hade någon jag kunde prata med som kunde förstå mig, jag vet ibland inte ens vad jag svamlar om själv..
känner mig så misslyckad.. men ändå lyckad, jag menar jag lever ett bra liv, har en underbar sambo visst jag är har en kronisk sjukdom som jag kommer få leva med i hela mitt liv som inte kommer göra att jag kan vakna varje morgon och kunna kliva upp och göra allt som jag gör nu, om 5 år kan det vara så om 2 år eller mer eller mindre.. det blir inte bättre om man säger så...
hopplöshet
kort och gott det jag känner är hopplöshet

visst min mamma kämpar varje dag och har gjort de närmaste 30 åren jag ska ge mig tusan på att kämpa minst lika länge även om de koommer bli jobbigt och jag kommer få kämpa så in i helvete men tillslut kanske de är värt de..

don´t say a thing..

En liten flicka i världen ensam står,
hennes hjärta är fullt av blödande sår.
Ångesten i bröstet tynger henne hårt,
hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?
Hennes kinder är våta av salta tårar,
hon vet hur mycket hårda ord sårar.
Hon var en gång ett barn som ofta log,
nu är det många år sedan hennes leende dog.
Flickans liv är längre ingenting värt,
Hon har förlorat allt som hon höll kärt.
Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,
Nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.
Hon undrar om livet blott är ett spel,
varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?
Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod,
om det bara fanns någon som henne förstod!
Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,
ja vad som helst för att ta död på sina plågor
Livet är ingen lättsam lek,
det är blott fyllt av ångest o svek.
Kanske går det så att flickan tar sitt liv någon dag,
det sorgligaste är, att flickan det är jag..

not a thing..

har inte gjort mycket idag mer än att  jag vaknade tidigt och blev snabbt irriterrad.. irritationen la sig lite senare då jag städat hela övervåningen på huset.. sen blev det en god fika och lite skit snack med erika på kaffestugan, annars har jag bara varit hemma och inte gjort ett skit.. riktigt tråkigt...
är fortfarande uttråkad och daniel har gått och lagt sig... jag har tagit en öl så jag får inte köra någon bil.. :S så jg är ganska fast hemma just nu...:S
om inte erika slutar tidigt och hon hämtar mig och vi åker till bogg berget.. :D man kan ju hoppas iaf...

sunny day..

japp soligt som tusan när alla ringde å väckte mig i morse.. men men blev en ganska bra dag iaf hade tänk sova lite längre men men shit happens.. började plocka lite hemma idag har iaf tvättat så vi har lite rena kläder, å som tur är har vi ju diskmaskin oxå annars hade de blitt jobbigt eftersom vi inte har något varmvatten.. hämtade mamma så hon å tore fick komma ut lite oxå.. tore springer runt som en tok sen så lägger han sig helt utsalgen i skuggan men jag tror han trivs att få springa lite, mamma har klippt lite gräsmatta till oss men sen så sluta gräsklipparen att fungera (det blev inte soppatorsk) nått konstig fel i maskinen men dom kommer å hämtar den imårn.. så vi får den fixad..
var hem till mamma och lånade duschen en sväng oxå känns lite konstigt att inte få duscha när man vill men men snart så..kanske.. hehe.. daniel kom hem vid tre tiden och var jätte trött men vi har myst lite på soffan och kollat på tv innan han skulle sova.. känns skönt med tanke på att vi ser varann ungefär 2dagar varje vecka så vi får längta lite efter varann känns nästan som vi har ett distans förhållande..:S mindre kul men jätte mysigt när vi väl får tiden tillsammans... skulle egentligen åkt på bingo med mamma i kväll men daniel bad mig stanna hemma så vi kunde få lite tid för varann och det va länge sen han sa så så jag blev naturligtvis glad..men mamma mindre glad då hon sett fram emot å åka på bingo.. ledsen mamsen.. nästa vecka kanskse...
imorgon ska jag plocka lite mer men tror jag ska ta och hinna me en fika med erika oxå var länge sen..
nej imårn blir de nog stor städning och mera tvättning.. sen försöka plocka mer i källaren så de kanske blir lite ordning där...

pratade med anna idag var kul.. länge sedan om inte annat har ju haft lite väl mycket jobb nu dom senaste veckorna.. minns inte en hel helg som jag var  ledig senast..
ska åka å hälsa på henne på min semester i oktober en sväng om till annso blir det oxå... =) bara så ni vet im comming..

nu blir de någon dålig film på tv sen blir det natt för mig med..
herrå

Today..

..is a bad day..
ont idag, som tusan, knaprat tabletter hela dagen och lär bli minst en till innan jag kan somna..:S
men är väl bara att le och vara glad..
nej idag blir de inge skrivet..

Hate it..

jag hatar verkligen turister, det bara kryllar av dom och dom kan inte respektera något..
vi har ett "podium" på jobbet som vi sätter ut när vi har mycket folk och vill att dom ska vänta där så vi har lite koll när dom sätter sig ned.. tror ni turisterna ser den? nej och dom kan fan inte skylla på att dom inte fattar vad det står för de står på både svenska engelska och tyska dvs den störst majoriteten av turister som kommer in till oss.. men dom bara knatar förbi och ställer sig i vägen eller går å sätter sig på ett ouppdukat bord eller vad fan som helst försvinn eller iaf rrespektera det vi har satt upp och du kan få bättre hjälp men icke dumma jävla idioter sen blir dom förbannade på att dom får vänta med att beställa men hur fan ska vi kunna hålla koll om ni bara knatar in?
jag är sååå less men jag har underbara kollegor som tur är..
tydligen har jag kommandot nu när chefen är borta det var ju tu att han sa de innan oxå men han har sagt de till alla som ska ha kontakt med mig men jag var intet ont anande tills dom kom ¨skällde på mig från tvätten för tydligen så skulle JAG ha kört upp tvätteen på tvätteriet  i går då jag var ledig men jag visste inte ens om det och hon var arg men men.. bara en massa skit hela tiden...

Igår ialla fall så åkte jag å mamma upp till särna ochhämtade hem mammas vovve som varit på landet med syster då hon jobbar där uppe, men syster verkar inte må så bra..=( blir ledsen och orolig, men mamma berättade lite om varför så då förstod jag lite varför hon var nere.. men det är inte kul..
åkte även till idre å skulle hälsa på mormor men först så var hon inte där så vi åkte till min morbror och hälsade på å träffade hans fru å kkusinen min som jag inte sett på ett år och min kusins barn.. var jätte kul =) sen blev det  mormor igen då hade hon kommit hem blev en snabb visit och mormor blev glad =) huvudsaken det..

nej nu ska jag glo på 2 and a half men,,

need a new job..

jag tror inte jag trivs på mitt jobb längre..
jag tycker helt enkelt inte att det är roligt att jobba med turister som klagar som vill ha det si och ha det så det passar aldrig det som står i menyn uten dom ska vara "speciella" och alla dessa jävla barnfamiljer?!? var kommer alla ifrån jag hatar dom iaf när dom är å äter där jag jobbar, fine barn är jätte söta och snälla men va fan när man har tagit hand om 80barnfamiljer en vecka så är de inte så jävla roligt att städa upp efter er.. suck.. men som vanligt så kan man inte säga något utan bara le och vara glad för det är ju dom som gör din lön..
det är verkligen dags att leta på något nytt jobb... men vad vill jag bli när jag blir stor egentilgen? vill jag verkligen dras med detta tills jag är gammal och grå? vill jag bli en såndär sur kärring när jag är gammal? nej tack nån jävla gammal nucka som bara klagar på allt och alla hela tiden inte en chans.. då tror jag faktiskt inte att jag har något annat val..

är ledig på söndag igen men vet vad jag har att göra.. som vanligt så måste jag väl städa, tvätta och diska... är så less på allt som har med jobb och plock att göra.. vill bara vara för mig själv en stund ibland.. men men lär juinte bli idag inte.. inte i morron heller för den delen.
nej nu är jag bara grinig och ska försöka mig på att bli trött så kanske jag kan få lite sömn i natt iaf..
natti natti

dålig dag...

idag är de ingen rolig dag..
allt  började med att jag som vanligt nu för tiden försov mig.. happy  me.. skyndar på med kläder och iväg till jobbet med en huvudvärk som inte vill ge vika..
lunchen är seg som tusan och vid femtiden börjar det ramla på folk, vid sex sju tiden är det i princip fullt så chefen ringer in frugan och henne var jag defenitift inte på  humör för att prata med eller för den delen jobba med.. allt hade gått jätte bra och så kommer hon och säger gör inte si gör inte så du får inte du kan inte är du blind varför gör du inte så osv.. jo kära frun så här är det att jag har ont  i varenda led i hela kroppen huvudet värker och jag mår piss just idag men inte fan kan man vräka ur sig det. måste faktiskt säga att det ska bli skönt att dom åker bort några dagar tror både dom och prsonalen behöver det ibland.. men men nu är jag hemma och känner bara för att gråta och hoppas allt det onda försvinner, just nu hjälper inte tabletten ett skit men men det är väl bara å le å vara glad för imårn kommer en lika helvetes dag igen.. *suck*

Saknar..

helgen är väl lika med över. sitter uppe och kan inte sova..:/ daniel har lagt sig för flera timmar sen men han ska ju upp snart igen.
inte mycket har blibit gjort i huset i helgen då vi jobbat båda två men idag har vi gjort lite iaf och ska väl slipa golvet i de andra rummet imorgon och åka å välja färg :) men jag har tappat lusten för å pyssla med detta men det blir väl så..
helgen har varit seg på många sätt och vis.. inte mycket folk på jobbet och inte mycket som hänt efter heller. Jag och Linn var ner på "lilla" i fredags och satt och saknade den gamla presonalen men det blev en tidig kväll och på lördagen har vi väl planerat att gå dit men dom var på ett bröllop och serverade 120-140 pers och var tvungna att hand diska allt själva så jag fick hjälpa till och när det var klart var klockan halv ett och vi beger oss där står matias och stoppar oss för att det är "Fullt" men grejen var den att det var inte mer än 200 pers där inne bara personalen som flippat ut så vi fick inte komma in well det blev hemgång och och en god grogg hemma i min ensamhet medans jag väntade på daniel.
Idag har jag bara varit hemma och degat okej jag har plockat i hop lite betong inne i badrummet men har en känsla av att det kommer bli mycket mer än så. men de är väl så de är å ha hus.. i guess
fy saknar min mamma väldigt mycket idag känner mig lite mammig. hon bor inte längt bort men ja jag vet inte saknar henne iaf.

nej nu ska man väl kanske göra ett nytt försök att sova eller glo på någon dålig serie på tvn..
over and out

En era är över..

Personal fest i måndags... :,( många tårar men massor av skratt också.
Först en samling på jobbet sen blev det av färd till rättviks travet där vi åt.. dock inte så god mat sen fick vi spela lite och bara umgås.. vilket var jätte trevligt.. sen på bussen på väg hem kom alla dess jävla tårar..  fy vilken grupp av människor som man inte kommer se tillsammans på ja vem vet när..
Men backman som han är försökte dra med oss alla på lite allsång på vägen hem och det var trevligt fast vi kunde ju typ bara refrängen men men.. de va kul iaf..

Mer i veckan har väl inte hänt varit ledig och som vanligt så måste man börja med att städa, tvätta och diska för de gör ju sig inte självt och min kära karl gör det garanterat inte.. då får jag snarare höra "jag är så trött kan vi inte göra det sen?" sen sen sen då vet man då blir det aldrig gjort..
Well jobbet kallar

First day..

jaha ja.. då ska jag försöka mig på detta då..
har varit och jobbat hela långa dagen men men man måste väl det oxå har precis kommit hem och det är lite smått skrämmande med ett stort tomt hus. men man vänjer sig väl säkert.
Imorgon blir det iaf n ledig dag, ska åka på Ikea med Jessica det ska bli både kul å skönt att komma här ifrån ett tag å titta på lite nya grejer till huset.. mycket utrymme att fylla ut..
men det är egentligen så mycket annat jag borde göra.. well ska glo lite tv å stressa ner lite..


RSS 2.0